بینظیر جلالی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان درباره میزان جمعآوری مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی اظهار داشت: 237 میلیارد ریال بهصورت نقدی در ماه مبارک رمضان امسال جمعآوری شد که در مجموع 867 میلیارد ریال به صورت نقدی، غیر نقدی و خدماتی جمعآوری شد که نسبت به سال قبل 16 درصد رشد داشته است.
وی افزود: سال گذشته حدود 480 میلیارد ریال به صورت نقدی در کل کشور در قالب جذب مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی جمعآوری شد که نسبت به سال گذشته 7 درصد رشد داشته است، همچنین 4 هزار و 780 میلیارد ریال به صورت نقدی، غیر نقدی و خدماتی جمعآوری شده است که نسبت به سال گذشته 12 رشد داشته که استانهای اصفهان، همدان، هرمزگان، خراسانرضوی و فارس به ترتیب استانهای برتر در جذب مشارکتهای مردمی هستند.
مدیرکل مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی بیان کرد: مشارکتهای مردمی جمعآوری شده برای توانبخشی معلولان، ساخت مسکن برای مددجویان، اشتغال زنان سرپرست خانوار، درمان، جهیزیه مدد جویان، کمکهزینه دانشجویی و تجهیز مراکز بهزیستی هزینه میشود.
وی سوق دادن خیران به کمک کردن برای توانمندسازی معلولان را یکی از سیاستهای سازمان بهزیستی اعلام کرد و افزود: با تغییرات جامعه بهلحاظ اجتماعی و مدرن شدن، سازمان بهزیستی نیز با استفاده با تغییر رویکرد در حوزه جذب تلاش دارد که با استفاده از روشهای نوین همچون استفاده از موبایل و درگاههای اینترنتی، مشارکتهای مردمی را جذب کند.
جلالی توانمندسازی معلولان را یکی از سیاستهای جاری سازمان بهزیستی دانست و تصریح کرد: جشنواره تئاتر معلولان به هدف توانمندسازی معلولان و معرفی این توانمندیها به جامعه به میزبانی استان اصفهان در آذرماه برگزار میشود، از سوی دیگر تلاش میکنیم تا شرکتها و مؤسسات مختلف را برای انجام مسئولیتهای اجتماعی ترغیب کنیم.
وی با بیان اینکه تاکنون 8500 خیّر در سراسر کشور شناسایی شده است، گفت: این خیران در بانک اطلاعاتی سازمان بهزیستی ثبت شدهاند، البته بسیاری از خیران مایل نیستند که نام و نشانی آنان ثبت شود و به صورت ناشناس کمک میکنند، همچنین 1200 مؤسسه خیریه در استان اصفهان مجوز فعالیت دارند که از این تعداد 800 مؤسسه فعال هستند و که این تعداد مؤسسه خیریه این استان را به یکی از برترینهای کشور در این بخش تبدیل کرده است.
انتهای پیام/
∎