به گزارش پایگاه خبری دادسرای عمومی و انقلاب تهران، عباس جعفری دولتآبادی در دومین نشست دادستانی تهران درباره مبارزه با قاچاق کالا که با حضور نمایندگان دستگاههای مرتبط برگزار شد با اشاره به امحای کالاهای قاچاق در برخی استانها افزود: در بحث امحا، اولویت با کالاهای فرهنگی یا کالاهایی مانند مشروبات الکلی است که ورود، نگهداری و مصرف آنها جرم محسوب میشود، همچنین امحای لباسهای مبتذل، لوازم آرایشی، اقلام فاسدشدنی، مصرفی یا غیرقابل استفاده و کالاهای تاریخ گذشته، اولویت دارد.
وی اعلام کرد: هماکنون امحای کالاهای قاچاق سرمایهای مانند خودرو مدنظر دادستانی تهران نیست. جعفری دولتآبادی از مراجع ذیربط خواست تا اقلام مکشوفه قاچاق را گزارش کنند تا در خصوص امحای آنها تصمیم اتخاذ شود.
دادستان تهران با اشاره نقش پیشگیرانه رسانهها در مورد قاچاق کالا افزود: یکی از ابزارهایی که میتوان برای پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا استفاده کرد و از طریق آن به مردم آگاهی و به متهمان هشدار داد، رسانهها هستند. نکته دیگری که موردتوجه دادستان تهران قرار گرفت، انتشار اخباری مبنی بر ورود روزانه بیش از 3000 کانتینر کالای قاچاق به کشور بود. دادستان تهران گفت: انتشار این خبر این پرسش را مطرح میکند که با وجود تلاش دستگاهها و اعمال نظارتها، چگونه این حجم کالای قاچاق وارد کشور میشود.
دادستان عمومی و انقلاب تهران عنوان کرد: پلیس باید آمار مکتوب انبارهای محل نگهداری کالاهای قاچاق را در اطراف تهران ارائه کند.
عباس جعفری دولتآبادی از حاضران خواست مشخصات پروندههای مهم با موضوع قاچاق را که با اطاله دادرسی مواجه شده است، اعلام کنند تا زمینه پیگیری آنها فراهم شود. وی، نظارت و اقدام پلیس و نهادهای امنیتی در خصوص انبارهای محل نگهداری کالاهای قاچاق در اطراف تهران و ارائه مکتوب آمار این انبارها از سوی پلیس و نهادهای مرتبط با آن را ضروری دانست.
شرط دادستان برای برگزاری کنسرت
دادستان تهران با اشاره به موضوع برگزاری کنسرتها و مشکلات ناشی از آن اظهار کرد: دادستانی تهران پیشنهاد میکند برگزاری کنسرتها در تهران منوط به تضمین و تامین امنیت مراسم از سوی استاندار یا فرماندار تهران و تضمین سلامت محتوای برنامه ارائه شده توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شود.
به گزارش مهر، عباس جعفری دولتآبادی در نشست دیگری در باره حوزه آسیبهای اجتماعی با بیان این که مبارزه با آسیبهای اجتماعی نباید به آزار و اذیت مردم منتهی شود، گفت: این مبارزه باید جدی، قاطع و همه جانبه باشد و به جای این که به سراغ افراد برویم باید روی مراکز تولید، توزیع و عرضه متمرکز شویم. وی با اعلام این که دادستانی و مسئولان با مد و زیبایی مخالف نیستند، هجمه به عفت، اخلاق و فرهنگ اسلامی در قالب مد و زیبایی را مذموم دانست و از سازمان تبلیغات اسلامی خواست حمایت از فروشگاههای حجاب را که به عرضه لباسهای مناسب برای استفاده مردم متدین میپردازند، مورد توجه بیشتری قرار دهد.