شناسهٔ خبر: 14930753 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون فرماندار بابلسر:

حرمت و کرامت ارباب رجوع در زمان مراجعه به ادارات باید رعایت شود

معاون فرماندار بابلسر گفت: حرمت و کرامت ارباب رجوع در زمان مراجعه به ادارات باید رعایت شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بابلسر،مهدی محمودی‌چراتی شنبه‌شب در مراسم تجلیل از کارمندان نمونه این شهرستان، اظهار کرد: زمانی که دولت سکان اجرایی کشور را در دست گرفت کشور در موقعیت بسیار بدی قرار داشت و تحریم‌های سختی توسط استکبار جهانی به ایران عزیز وارد آمده بود.

وی با بیان اینکه تورم کشور در سال 92 بیش از 40 درصد بود، گفت: اما امروز با مدیریت خوب دولت تدبیر و امید و همکاری مردم و حمایت رهبر معظم انقلاب این رقم به 8.9 درصد رسیده است.

معاون فرماندار بابلسر با اشاره به اینکه وزارت امور خارجه  در بحث دیپلماسی و برجام خوب درخشید، تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخابات مدیران خود را وارد جریانات حاشیه‌ساز نکنند.

محمودی با بیان اینکه مردم ولی نعمتان ما هستند و رسیدگی به مشکلات مردم باید در دستور کار مدیران قرار گیرد، تأکید کرد: حرمت و کرامت ارباب رجوع در زمان مراجعه به ادارات باید رعایت شود.

وی در پایان گفت:  شهرستان بابلسر در هفته دولت امسال 42 پروژه عمرانی و زیربنایی را با اعتبار بیش از 11 میلیارد تومان در قالب پروژه‌های زیر 300 و بالای 300 میلیون تومان افتتاح و بهره‌برداری کرد.

انتهای پیام/86010/ر20/