شناسهٔ خبر: 14930458 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

طبق مصوبه وزارت راه و شهرسازی بررسی شد؛

وقتی مدرک کارشناسی ناپیوسته مهندسان راه و ساختمان بی‌اعتبار می‌شود +جدول

طبق بخشنامه دفتر سازمان‌های مهندسی و تشکل‌های حرفه‌ای وزارت راه و شهرسازی، اعتبار مدرک تحصیلی فارغ‌التحصیلان چند رشته، فاقد اعتبار شده که این موضوع، جمع کثیری از دانشجویان فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها را حدود یکسال است که نگران و سردرگم کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری «دانشجویان بیدار» بر اساس بخشنامه مورخه 94/5/25 به شماره 27882/430 مدرک دانشگاهی مهندسى ناپیوسته رشته‌های معماری، شهرسازی، عمران، مخصوصا مکانیک، برق، نقشه‌برداری و ترافیک که رشته کاردانی آنها با رشته کارشناسی‌شان یکى نیست، فاقد اعتبار شده است.

بر اساس این گزارش، مدرک دانشگاهی رشته‌هایی که در بالا آمده است، علاوه بر عدم اعتبار، فارغ‌التحصیلان‌شان از  مزایای زیر محروم خواهند شد:

1- عضویت در سازمان نظام مهندسی ساختمان
2- دریافت پروانه اشتغال بکار مهندسی
3- استفاده از مدرک در رتبه‌بندی شرکت‌ها

گفتنی است طبق این مصوبه، مهندسانى که پروانه نظام مهندسی دارند، پروانه‌شان ارتقا داده نمی‌شود و در همان پایه‌اى که هستند، باقى خواهند ماند.

این در حالی است که مصوبه مورد نظر، به معنای بدون اعتبار بودن مدرک مهندسى بسیاری از دانشجویان و فارغ‌التحصیلانی است که با تحمیل هزینه‌های مالی و زمانی، آماده ورود به بازار کار بودند اما اکنون آینده شغلی خود را تباه می‌بینند.

اما دانشجویان و فارغ‌التحصیلان ناپیوسته راه و شهرسازی، قرار است شنبه 6 شهریور ماه، از ساعت 9 صبح در مقابل ساختمان دیوان عدالت اداری تجمع کنند.

بخشنامه 25 مرداد وزارت راه چه می‌گوید؟
* در خصوص فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته در زمینه رشته‌های هفتگانه مهندسی ساختمان، صرفا مدرک کاردانی که تاریخ اخذ آن قبل از ورود به مقطع کارشناسی باشد، قابل قبول است.

* به مدارک کارشناسی ناپیوسته آموزش عالی غیررسمی که به تصویب وزارت علوم رسیده و در اسفندماه 1370 به دانشگاه ها ابلاغ شده است، فقط کد مرتبط و صلاحیت نظارت تعلق می‌گیرد.

* به دارندگان مدارک تحصیلی کارشناسی عمران-آب و فاضلاب، عمران- سد و شبکه، جریه راه آهن و شیمی صنایع گاز، با توجه به عنوان رشته و محتوای علمی آموزشی، هیچگونه پروانه اشتغال به کار مهندسی در زمینه رشته‌های هفتگانه ساختمان تعلق نمی‌گیرد.

* به فارغ‌التحصیلان کارشناسی مهندسی اجرایی عمران فقط پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با مهندسی عمران با حدود صلاحیت نظارت و اجرا تعلق می‌گیرد.

* به فارغ‌التحصیلان رشته کارشناسی عمران-راه، پروانه اشتغال به کار مرتبط با مهندسی عمران با حدود صلاحیت نظارت و اجرا بدون محدودیت و محاسبات، حداکثر تا پایه سه تعلق می‌گیرد.

* کدرشته و حدود صلاحیت فارغ‌التحصیلان دارای مدرک تحصیلی کارشناسی مکانیک بدون گرایش، به استناد اعلام گرایش تحصیلی متقاضی از سوی دانشگاه محل فارغ‌التحصیلی و بارعایت بند "الف" ماده 7 آیین نامه اجرایی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، و سایر ضوابط مربوطه تعیین می‌شود.

* صدور پروانه اشتغال به کار و تعیین کد رشته و حدود صلاحیت برای دارندگان مدارک کارشناسی ناپیوسته، طبق جدول زیر تایید می‌شود:

انتهای خبر/