شناسهٔ خبر: 14928572 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

افزايش ?? درصدي معاملات مسکن تهران

صاحب‌خبر -

آمارهاي اتحاديه مشاوران املاک نشان مي‌دهد در مردادماه تعداد قراردادهاي خريد و فروش مسکن شهر تهران 17 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل بالا رفته است.رييس اتحاديه مشاوران املاک کشور در گفت‌وگو با ايسنا اظهار کرد: تعداد قراردادهاي خريد و فروش مسکن شهر تهران نسبت به ماه قبل 13.3 درصد و ماه مشابه سال قبل 17.2 درصد افزايش داشته است.حسام عقبايي افزود: در مردادماه سال جاري 18 هزار و 699 قرارداد خريد و فروش در تهران امضا شد.

اين رقم در ماه قبل 16 هزار و 499 مورد و در ماه مشابه سال قبل 15 هزار و 946 مورد بود. وي آمار اجاره شهر تهران را نيز در هر دو شاخص ماهيانه و ساليانه، افزايشي عنوان کرد و گفت: در مردادماه 22 هزار و 882 قرارداد اجاره در تهران امضا شد که با توجه به 21 هزار و 838 مورد در تيرماه امسال و نيز 21 هزار و 592 مورد اجاره در مردادماه سال گذشته آمارها از افزايش4/7 و 9/5 درصد به ترتيب نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل حکايت دارد.

با اين‌که آمارهاي مسکن شهر تهران مقداري افزايش معاملات را نشان مي‌دهد، معاملات کل کشور هم‌چنان به روند کاهشي خود نسبت به سال قبل ادامه داده است. تعداد قراردادهاي مردادماه 1395 کل کشور حاکي از افزايش 11 درصدي نسبت به ماه قبل و کاهش 34 درصدي نسبت به ماه مشابه سال قبل دارد.