شناسهٔ خبر: 14927194 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

معاون استاندار اصفهان:

شهرک صنعتی رازی برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری ظرفیت دارد/تلاش برای مهار چالش‌های زیست محیطی

معاون استاندار اصفهان با بیان اینکه شهرک صنعتی رازی شهرضا برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاران ظرفیت دارد، گفت: زیرساخت‌های توسعه صنعتی در شهرضا باید مورد توجه قرار گیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرضا، سیدرضا عقدایی عصر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان شهرضا با گرامی‌داشت هفته دولت و یاد شهیدان باهنر و شهیدرجایی، اظهار داشت: امنیت، آسایش و آرامش حاکم بر کشور از مهمترین اقدامات دولت است که به برکت امام زمان(عج)، رهنمودهای مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت ایجاد شده است.

وی افزود: با نگاهی به کشورهای منطقه و وجود جنگ و خونریزی در آنها در می‌یابیم آرامش امروز در کشور دستاورد اساسی دولت است و این امنیت محصول تلاش سربازان گمنان امام زمان (عج)، نیروی انتظامی، سپاه و ارتش است.

معاون سیاسی، امنیتی استانداری اصفهان با تأکید بر اینکه آینده کشور در دست آموزش و پرورش و وزارت علوم است، گفت: این دو نهاد با مسئله مهم تربیت نیروهای انسانی و آینده سازان کشور در تماس هستند و باید با آموزش‌های خود، زیرساخت های کشور در این زمینه را سازماندهی کنند.

وی با بیان اینکه مراکز آموزشی در کشور باید بر اساس نیاز بخش‌های مختلف نیروهای متخصص و مجرب را تربیت و پرورش دهند، بیان کرد: آموزش و پرورش شهرضا در دوره های گذشته مقام اول و دوم را در سطح استان دارا بود و امیدوار هستیم با تلاش‌های معلمان و دانش‌آموزان شهرضا به جایگاهی قبلی خود بازگردد.

عقدایی با اشاره به اینکه شهیدان رجایی و باهنر چهره مردمی داشتند، گفت: آن چیزی که چهره شهید باهنر و رجایی را ماندگار کرد مردمی بودن آنها بود آنها خالصانه به مردم خدمت کردند و از هیچ تلاشی برای رفع مشکلات مردم کوتاهی نکردند، و همین عوامل باعث ماندگاری آنان در ذهن مردم شد.

وی با بیان اینکه شهیدان باهنر و رجایی از جنس مردم بودند، تصریح کرد: آنها تمام تلاش‌شان رسیدگی به امور مردم و مستضعفان بود، آنها به مردم سالاری دینی نمود ظاهری به آن بخشیدند.

معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان با بیان اینکه بیکاری، طلاق و سه معضل بزرگ کشور است، گفت: این مشکلات از دوره‌های گذشته هم وجود داشته و تنها مختص این دولت نیست، اما دولت یازدهم تمام تلاش خود را برای حل این مشکلات به کار بسته و در دستورکار اصلی خود قرار داده است.

وی با بیان اینکه در بحث اقتصاد مقاومتی اقدامات خوبی در سطح استان و شهرستان انجام شده است، بیان کرد: متأسفانه در سه سال گذشته درآمدهای نفتی کشور تا یک سوم کاهش یافته، در حوزه مسائل بین الملل هم پرونده هسته‌ای ما در ذیل بند هفتم شورای امنیت مطرح شد اما حضور دولت یازدهم و استفاده از نیروهای متخصص زمینه برطرف شدن تدریجی مشکلات را فراهم کرده است.

عقدایی با بیان اینکه هیئت وزیران این دوره همگی از نخبگان و متخصصان کشور هستند، افزود: در مباحث اقتصادی کشور بسیار آسیب‌پذیر است تا جایی که کاهش درآمدهای نفتی دولت را با چالش‌های جدی مواجه کرده است.

وی بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال درآمدهای نفتی  کشور به 34 میلیارد دلار یعنی رقمی بالغ بر 100 هزار میلیارد تومان برسد و با متمم‌هایی که به آن تعلق می‌گیرد به 204 هزار میلیارد تومان برسد، در حالیکه بخش عمده‌ای از آن صرف هزینه‌های حقوق پرسنل نظام می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه دولت امسال 35 هزار میلیارد تومان در بخش عمرانی سرمایه گذاری کرده، گفت: این رقم، رقم بسیار ناچیزی است که در این بخش سرمایه گذاری شده است.

وی با تأکید بر اینکه باید کسر بودجه کشور را با حضور سرمایه گذاران جبران کنیم، اظهار داشت: در شهرستان شهرضا باید تلاش کنیم تا با استفاده از زیرساخت های موجود، بخش صنعت را تقویت کنیم.

عقدایی با بیان اینکه کارخانه پلی اکریل در استان اصفهان 42 سال قبل بوسیله فردی از شهرستان شهرضا ایجاد شد، خاطرنشان کرد: کارهای عمرانی باید به وسیله بخش خصوصی و با حمایت و پشتیبانی دولت انجام شود.

وی با بیان اینکه شهرک صنعتی رازی شهرضا برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاران ظرفیت دارد، افزود: شهرستان شهرضا موقعیت ممتازی در استان اصفهان دارد، زیرساخت‌های توسعه صنعتی در این شهرستان فراهم است، توجه بخش مدیریت استان نیز به سوی این شهرستان متمرکز شده است.

معاون سیاسی، امنیتی استانداری اصفهان با بیان اینکه توصیه استان به نمایندگان آن پیگیری مسائل اقتصادی است، گفت: باید در سطح استان و شهرستان مباحث تولیدی و اقتصادی دنبال شود، اگر اشتغال ایجاد شود بیکاری از بین می‌رود و به دنبال آن معضلات اجتماعی کاهش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه در 4 ماهه نخست سال آمار خودکشی در استان رشد نداشته است، بیان کرد: بیشتر طلاق‌هایی که گرفته شده در 5 سال اول زندگی است که دلیل آن بیشتر اعتیاد و بیکاری بوده است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان گفت: مهار چالش‌های زیست محیطی، شکوفایی و توسعه صنعت گردشگری، جذب سرمایه‌های خارجی در امور زیربنایی، تقویت روحیه همکاری و همدلی، ایجاد اعتدال در فضای سیاسی و اجتماعی و ثبات اقتصادی از مهمترین تحولات و شاخصه‌های عملکرد دولت یازدهم در سه سال فعالیت در استان اصفهان است.

انتهای پیام/