به گزارش خبرگزاری فارس از شهرضا، فاطمه پورخاقان در حاشیه نشست شورای اداری شهرستان شهرضا با اشاره به جمعآوری آثار مکتوب نویسندگان شهرضا در گنجینه مکتوب اداره کتابخانهها، اظهار کرد: نویسندگان و مؤلفان شهرستان اگر کتابی نوشتند یک نسخه از آن را به ما تحویل دهند تا به این گنجینه اضافه کنیم.
وی با اشاره به وجود قشر نابینا و کمبینا در شهرضا، گفت: به دنبال احداث بخش نابینایان در کتابخانه علامه طباطبایی شهرضا در آینده نزدیک هستیم.
رئیس اداره کتابخانههای شهرضا یکی از نیازهای حوزه کتاب شهرستان را کتابخانههای تخصصی دانست و خاطر نشان کرد: کتابخانه علامه طباطبایی شهرضا در سال گذشته جزو کتابخانههای فعال استان اصفهان انتخاب شد.
پورخاقان با بیان اینکه یکی از خیرین کتاب حاضر شده است 10 تا 20 هزار جلد کتاب به کتابخانهها اهدا کند، تصریح کرد: به دنبال جذب خیر یا ادارهای هستیم تا فضایی برای احداث یک کتابخانه جدید در اختیار بگذارد تا بتوانیم از این کتب استفاده کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه کتابخانههای شهرضا به درستی در سطح شهرستان توزیع نشدهاند، عنوان کرد: اکثر کتابخانههای شهرضا در یک خیابان هستند، با وجود این که نقاط حاشیهای شهرضا فاقد کتابخانه هستند.
رئیس اداره کتابخانههای شهرضا ادامه داد: پیگیریهایی برای تبدیل طبقه دوم حسینیه ریحانة النبی فاز چهارم سروستان به کتابخانه انجام شده و هم اکنون این طبقه با کمک خیرین به مرحله سقف رسیده است و برای تکمیل آن به کمک بیشتر خیرین نیاز داریم.
پورخاقان یکی از نیازهای مهم فرهنگی روستاها را کتابخانههای روستایی دانست و گفت: با کمک کانون بانوان صدیق هونجان یک کتابخانه مشارکتی در این روستا احداث شده است.
وی افزود: یک کتابخانه در روستای کهرویه نیز با کمک خیرین و با واسطه اداره کتابخانههای شهرستان به بهرهبرداری رسیده است.
رئیس اداره کتابخانههای شهرضا تصریح کرد: در زندان شهرضا نیز با کمک خیرین و اهدای چند قفسه کتاب به این بخش از شهر، کتابخانه راه افتاده است.
پورخاقان اضافه کرد: گروه 22 توپخانه ارتش نیز همکاری خوبی با اداره کتابخانهها در برگزاری مسابقات کتابخوانی از سال گذشته داشته است.
وی با بیان اینکه کتابخانه روستای قصرچم نیز توسط آقای مهدیان به نهاد کتابخانهها واگذار شده است، اظهار کرد: تمام وسایل و تجهیزات این کتابخانه توسط این خیر تهیه شده است و ما پیگیر رفع نواقص و شروع به کار کتابخانه هستیم.
رئیس اداره کتابخانههای شهرضا خاطر نشان کرد: یک نشست کتابخوانی کودک نیز با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرضا و در محل این کانون برگزار میشود.
پورخاقان با اشاره به وجود 2 ایستگاه مطالعه در شهرضا، عنوان کرد: این 2 ایستگاه یکی در بیمارستان امیرالمؤمنین و دیگری در ساختمان درمانگاه بیمه تأمین اجتماعی ایجاد شده است که منابع آن هر هفته توسط اداره کتابخانههای شهرستان شارژ میشود.
وی در ادامه با بیان این که روزانه بالغ بر 500 نفر از این ایستگاه استفاده میکنند، گفت: این کتب در تمام موضوعات و با هدف دسترسی آسان به کتاب ایجاد شده است.
رئیس اداره کتابخانههای شهرضا افزود: اگر سازه این ایستگاههای مطالعه توسط دستگاهها و ادارات پرمخاطب تهیه شود، اداره کتابخانههای شهرستان کتابهای آن را تأمین خواهد کرد.
پورخاقان در پایان خاطر نشان کرد: هر هفته در هر یک از ایستگاهها 225 نسخه شارژ میشود که در سال 22 هزار و 500 نسخه کتاب میشود.
انتهای پیام/63072/ن40/
∎