شناسهٔ خبر: 14926220 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیرکل توسعه پایدار سازمان حفاظت محیط زیست:

مالیات سبز از صنایع آلاینده محیط زیست اخذ می‌شود/ تعیین خسارت 10 منطقه حفاظت شده محیط زیست در کشور

مدیرکل توسعه پایدار و اقتصاد محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست گفت: مالیات سبز از صنایع آلاینده محیط زیست اخذ می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، زهرا جواهریان عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش رسانه‌ها در زمینه فرهنگ‌سازی اظهار کرد: باید فرهنگ تولید زباله و کاهش استفاده از ظروف یک‌بار مصرف در جامعه مورد بازنگری قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه امکان حذف یک‌باره ظروف یکبار مصرف از زندگی افراد جامعه وجود ندارد، افزود: باید از ابزارهای اقتصادی برای کاهش تقاضای ظروف یک‌بار مصرف استفاده شود.

مدیرکل توسعه پایدار و اقتصاد محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست خاطر نشان کرد: کاهش تولید و مصرف ظروف یک‌بار مصرف می‌تواند به حفاظت از محیط زیست منجر شود.

جواهریان با اشاره به ابزارهای اقتصادی در کاهش آسیب‌های ظروف یک‌بار مصرف عنوان کرد: عدم وجود این ابزارها می‌توان به تشدید آلودگی‌های زیست محیطی منجر شود.

وی از اخذ مالیات‌های محیط زیستی در آینده‌ای نزدیک خبر داد و تصریح کرد: این مالیات با عنوان مالیات سبز از صنایع آلاینده محیط زیست دریافت می‌شود.

مدیرکل توسعه پایدار و اقتصاد محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: مالیات سبز می‌تواند به ابزاری مناسب در دست دولت برای تخصیص بهینه منابع تبدیل شود.

جواهریان با اشاره به اینکه انجام کار اقتصادی در کنار محیط زیست یک توانایی و هنر محسوب می‌شود، عنوان کرد: امکان جدایی اقتصاد از محیط زیست وجود ندارد.

وی با اشاره به اقتصاد سبز اضافه کرد: در این اقتصاد بر روی منابعی نظیر آب، خاک و ... ارزش‌گذاری می‌شود.

مدیرکل توسعه پایدار و اقتصاد محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: به منظور پیروی از همین اقتصاد 23 منطقه حفاظت شده سازمان محیط زیست مورد ارزش‌گذاری واقع شده‌اند.

جواهریان همچنین از تعیین خسارت 10 منطقه از مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست نیز یاد و اعلام کرد: عسلویه، ارومیه و تالاب انزلی از جمله این مناطق بوده است.

وی با اشاره به اینکه ارزش اقتصادی سالانه منطقه البرز مرکزی نیز مورد ارزیابی قرار گرفته است، اعلام کرد: ارزش این منطقه 25 درصد GDP کشور است

انتهای پیام/73009/ن30/

برچسب‌ها: