شناسهٔ خبر: 14925636 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

نشست کلینتون و نمایندگان سازمان های اطلاعاتی آمریکا

هیلاری کلینتون نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز شنبه در نشستی محرمانه با نمایندگان سازمان های اطلاعاتی این کشور شرکت کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، این دیدار برای آماده سازی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا انجام می شود.این دیدار ساعت نه به وقت محلی در یکی از ساختمان های اف بی ای در نیویورک که نزدیک محل سکونت کلینتون است ، برگزار شد.
این جلسه از سوی سازمان اطلاعات ملی آمریکا برنامه ریزی شده است.
دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز هفدهم اوت در نشست مشابهی در نیویورک شرکت کرد. مایکل فلین ژنرال بازنشسته و کرییس کریستی فرماندار نیوجرسی که حامیان سیاسی ترامپ هستند، وی را در این نشست همراهی کردند.
این نشست ها از سال 1952 و از زمان ریاست جمهوری هری ترومن مرسوم شده است. هدف از این نشست ها آماده سازی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر آمریکا و ارائه اطلاعات به آنها در مورد تهدیدات جهانی است که آمریکا با آنها مواجه است. اما هیچ اطلاعاتی در مورد عملیات اطلاعاتی و جاسوسی در اختیار آنان قرار نخواهد گرفت.
دموکرات ها در مورد دسترسی احتمالی ترامپ به اطلاعات حساس ابراز نگرانی کرده اند. باراک اوباما رییس جمهور آمریکا نیز در کنفرانس خبری چهارم اوت به طور ضمنی در این مورد هشدار داده بود.
اوباما گفته بود: «اگر آنها (کلینتون و ترامپ) می خواهند رییس جمهور شوند،‌ باید مانند رییس جمهور رفتار کنند. این بدان معنا است که شما در این جلسات شرکت کنید و محتوای آن را فاش نکنید.»