به گزارش خبرنگار ایرنا، علی اصغر فانی روز شنبه در نشست بررسی طرح های سرمایه گذاری صندوق ذخیره فرهنگیان در استان کردستان در سنندج افزود: با تلاش های دولت تدبیر و امید امروز دیگر تورم بالای 40 درصدی را نداریم و تورم ما تک رقمی و به حدود 9 درصد رسیده است.
وی گفت: در این دولت رشد منفی 6 درصد به رشد مثبت چهار درصد رسیده و پیش بینی رییس جمهوری و دولت این است که تا آخر سال جاری به رشد پنج درصدی برسیم.
وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: ما اگر درآمدهایی که در سال های گذشته داشتیم را امروز می داشتیم و با مدیریت امروز همراه بود بدون شک مشکلات اقتصادی خیلی کمتر می شد و اشتغال از وضعیت بهتری برخوردار بود.
وی ادامه داد: امروز بزرگترین مشکل کشور مربوط به بحث های اقتصادی و به تبع آن اشتغال بخصوص اشتغال جوانان تحصیلکرده است.
فانی افزود: گزارش هایی که مربوط به اقتصاد و دارایی و صنعت و معدن استان ارائه شد باعث خوشحالی است اما هنوز با نقطه ای که مطلوب ماست فاصله داریم.
وی افزود: افزایش جذب سرمایه خارجی و داخلی در استان و همچنین سرعت در صدور مجوز و برداشتن موانع مزاحم در رونق اقتصادی و تولیدی استان موضوعات بسیار مهم در توسعه استان است که استان به ان رسیده است.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه از صندوق ذخیره فرهنگیان به عنوان یک صندوق اقتصادی نام برد و گفت: این صندوق باید فعالیت های خود را به گونه ای انتخاب کند که سودآوری بالا داشته باشد و این مساله به نفع فرهنگیان است.
وی از مسئولان صندوق ذخیره فرهنگیان خواست مطالعات لازم را انجام دهند گه اگر بجز دو پروژه مینی پالایشگاه مریوان و پتروشیمی بیجار پروژه دیگری در استان توجیه اقتصادی دارد آن را وارد هیات مدیره کرده و مراحل آن را طی کنند.
فانی تاکید کرد: صندوقی که به نمایندگی از بیش از 900 هزار معلم تلاش می کند باید طوری برنامه ریزی و حرکت کند که منافع آن به فرهنگیان برسد و امید می رود این دو پروژه هم برای استان و هم برای فرهنگیان مبارک باشد.
وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفته دولت و برای بهره برداری از چند پروژه عمرانی در یک سفر 2 روزه به استان کردستان سفر کرده است.
شرکت در جلسه بررسی طرح های سرمایه گذاری صندوق ذخیره فرهنگیان، شرکت در جلسه شورای اداری استان و دیدار با فرهنگیان استان از دیگر برنامه های سفر وزیر آموزش و پرورش به استان کردستان است.
7348/1904
وزیر آموزش و پرورش:
دولت یازدهم با وجود تمامی مشکلات دستاوردهای خوبی برای کشور داشته است
سنندج- ایرنا- وزیر آموزش و پرورش گفت: دولت تدبیر و امید با وجود تمامی مشکلات اقتصادی و کاهش درآمدها دستاوردهای بسیار خوبی برای کشور داشته است.
صاحبخبر -