به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوکان، رئیس جهاد کشاورزی بوکان ظهر امروز در مراسم افتتاح این نمایشگاه اظهار داشت: در این نمایشگاه 14 غرفه در زمینی به مساحت پنج هزار متر مربع وجود دارد که 3 واحد آن تولید ادوات کشاورزی، 2 واحد تولید کود آلی، یک واحد فروشندگی مجاز سم و مواد مغذی، یک واحد شرکت خدمات مکانیزاسیوم و مابقی نمایندگی مجاز ادوات کشاورزی هستند.
صلاحالدین حق گوی بیان کرد: این نمایشگاه از 6 تا 9 شهریورماه در دو نوبت صبح از ساعت 9 الی 12 و عصر 16 الی 20 در محل جهاد کشاورزی بوکان دایر است و هزینه برپایی این نمایشگاه بر عهده نظام مهندسی کشاورزی بوده و هزینه جابه جایی و حمل و نقل ادوات کشاورزی نیز بر عهده غرفه داران بوده است.
وی گفت: جای تقدیر و شکرگزاری دارد که تولیدکنندگان و شرکت کنندگان این نمایشگاه داخلی هستند و میتوان گفت که نمایندگیهای معتبر شرکتهای تولید ادوات کشاورزی داخل کشور در شهرستان و استان خودمان و نیز استانهای دیگر کشور هستند که تولید آنها بر اساس استاندارد جهانی است که با مارکهای خارجی رقابت میکند.
رئیس جهاد کشاورزی بوکان با اشاره به اهمیت احیای دریاچه ارومیه تصریح کرد: توسعه روشهای نوین کشاورزی با استفاده از ادوات مناسب و روشهای نوین آبیاری در راستای احیای دریاچه ارومیه همواره از اهداف اصلی ما و کشاورزان بوده است که در این رابطه 11 هزار هکتار از 110 هزار هکتار اراضی قابل کشت شهرستان زیر آبیاری تحت فشار است.
حق گوی افزود: در راستای سال مقاومتی و فرمایش مقام معظم رهبری با همت کشاورزان در تولید گندم به خودکفایی رسیدهایم و تا کنون 112 هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری شده است.
50 درصد از اراضی بوکان به سیستم آبیاری نوین مجهز است
رئیس نظام مهندسی کشاورزی آذربایجان غربی در این مراسم اظهار داشت: شهرستان بوکان یکی از با استعدادترین شهرهای استان در زمینه کشاورزی است و همیشه در نوآوریها پیشتاز بوده است.
امین آقایی بیان کرد: برای احیای دریاچه ارومیه باید جهت مهندسی کردن فرآیند تولید و کاهش هزینهها و ضایعات، دانش بنیان کردن کشاورزی و بالابردن بهرهوری قدم برداشته شود که خوشبختانه شهرستان بوکان یکی از شهرستانهای برتر در زمینه استفاده از روشهای آبیاری نوین است به طوری که 50 درصد از اراضی آبی بوکان به سیستم آبیاری نوین تجهیز شده است.
آقایی افزود: نظام مهندسی کشاورزی طبق قراردادی که با استانداری و ستاد احیای دریاچه ارومیه منعقد کرده است طرحهای مختلفی را در هفت شهرستان از جمله بوکان اجرا میکند که 34 هزار نفر در استان از مزایای این طرح بهرهمند میشوند.
رئیس نظام مهندسی کشاورزی آذربایجان غربی تصریح کرد: در 22 روستای شهرستان بوکان در قالب این طرح، برنامههای آموزشی و ترویجی اجرا میشود که افتتاح این نمایشگاه از طرحهای اصلی اجرا شده در شهرستان محسوب میشود و تلاش میشود تا در راستای اقتصاد مقاومتی و احیای دریاچه ارومیه سالیانه در بخش کشاورزی کاهش 8 درصدی مصرف آب داشته باشیم و با استفاده صحیح از آب میزان بهرهوری را افزایش دهیم.
انتهای پیام/
∎