شناسهٔ خبر: 14924525 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

افزایش بیش از 30 درصدی حضور گردشگران خارجی در مشهد

ملیت گردشگران خارجی که امسال به مشهد مقدس سفر کرده اند از تنوع بیشتری برخوردار بوده و حضور آنان نیز 30 تا 40 درصد افزایش داشته است.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرنگار خراسان رضوی،  خبرگزاری صدا و سیما، رئیس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال و شرق کشور امروز در نشست افزایش بیش از 30 درصدی حضور گردشگران خارجی در مشهدخبری با اصحاب رسانه در مشهد گفت: بیشترین تعداد گردشگران از کشورهای کویت و بحرین بوده و تنوع گردشگران تا حوزه الجزایر و مغرب نیز گسترش یافته است.

غلامعباس ارباب خالص در خصوص سفر هیئت های تجاری به مشهد نیز گفت: سفر این هیئت ها به مشهد  30 درصد افزایش یافته و قراردادهای اقتصادی خوبی تاکنون امضا شده است.

رئیس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال و شرق کشور افزود: زمان اعتبار روادید فرودگاهی که پیش از این 15 روزه و بعد یک ماهه بود اکنون به سه ماه افزایش یافته و این امر بر افزایش تعداد گردشگران اثر چشمگیری داشته است.

ارباب خالص گفت: در سال 94 سی و نه هزار و  923 فقره روادید از فرودگاه هاشمی نژاد مشهد صادر شد در حالی که صدور روادید در پنج ماه ابتدای امسال سی و هفت هزار و 96 فقره بوده است.