شناسهٔ خبر: 14923652 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

دبیر حزب رهپویان انقلاب اسلامی استان اردبیل:

شهید رجایی در دفاع از ارزش‌های انقلاب مماشاتی با گروه‌ها و وابستگان غرب و شرق نداشت

دبیر حزب رهپویان انقلاب اسلامی استان اردبیل گفت: شهید رجایی در دفاع از ارزش‌های انقلاب مماشاتی با گروه‌ها و وابستگان غرب و شرق نداشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، امیدعلی رعنایی عصر امروز در مراسم گرامیداشت هفته دولت در اردبیل اظهار کرد: انقلابی که ماهیت دینی داشته و تمام‌شدنی نیست و در همه اعصار آثار آن ماندنی است، راستی چه چیز نام و یاد رجایی، باهنر و بهشتی‌ها را در یادها زنده نگه داشته است!؟

وی تصریح کرد: به یاد سرود حماسی دوران حماسه و ایثار هشت سال دفاع مقدس افتادم که «کربلا، کربلا ما داریم می‌آییم اسرای مظلوم ما داریم می‌آییم»، «72 سردار هفتم تیر دادیم، بهشتی، مفتح، مطهری‌ها دادیم»، «مصطفی خمینی، رجایی، باهنرها دادیم، دستغیب، صدوقی، اشرفی، مدنی‌ها دادیم» «منتظر، محمد، اندرزگوها دادیم»، حالا باید بگوییم شهدا ما چه کردیم و چرا باید شرمنده باشیم!؟

دبیر حزب رهپویان انقلاب اسلامی استان اردبیل تبیین کرد: همه اینها در دل‌ها و سینه‌های نه فقط ایرانیان بلکه جهان اسلام و حماسه‌های آنها برای همه بشریت همچون ستاره‌های درخشان که از حماسه خونین، عشق و ایثار کربلای حسینی و فرهنگ مهدویت، ولایت و امامت رسم بهتر زندگی کردن و خدمت صادقانه و فداکاری را آموختند، ماندگار مانده است.

رعنایی تبیین کرد: این اسطوره‌های انقلاب اسلامی که به رهبری امام خمینی(ره) و فضایی که انقلاب اسلامی ایجاد کرد، چه اعجوبه‌هایی بودند که سیاستمداران کشور نیز از شهدا در جدیت، تلاش بی‌وقفه، صداقت و ... الگو و نمونه یاد می‌کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: آنها راه و رسم خدمت صادقانه و خالصانه خود به مردم و محرومان را در مکتب حیات‌بخش اسلام، پیامبر بزرگ و هدایت‌گر اسلام و ائمه هدی(ع) یاد گرفتند.

دبیر حزب رهپویان انقلاب اسلامی استان اردبیل اضافه کرد: آنها کسانی بودند که در سخت‌ترین شرایط آن هم در بحبوحه انقلاب اسلامی و نظام نوپا و شرایط سخت جنگ تحمیلی علیه کشورمان و نظام اسلامی کاری کردند که ماندگار شد.

وی با بیان اینکه مگر شهید رجایی چند سال رئیس جمهور شد، ادامه داد: 11 مرداد تا هشتم شهریور 60 چقدر به یاد ماندنی شد.

رعنایی تشریح کرد: اما تدبیر، صداقت، انقلابی بودن و ولایی بودن او، رجایی را رجایی کرد تا برای همیشه تاریخ بماند.

دبیر حزب رهپویان انقلاب اسلامی استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: هنر و مردانگی رجایی و باهنرها را می‌توان در ویژگی‌های انقلابی بودن، ولایی بودن، صداقت و از خود گذشتگی دید.

رعنایی تبیین کرد: آنها از خودشان عبور کردند و به خدا و حق پیوستند و به خاطر همین ویژگی‌هاست که امروز رهبر فرزانه انقلاب برای تداوم مسیر شهدا، امام و انقلاب بر آن تأکید دارند.

وی متذکر شد: پایبندی به مبانی و ارزش‌های اساسی اسلام و انقلاب، هدف‌گیری آرمان‌های انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنها، پایبندی به استقلال کشور، حساسیت در برابر دشمن و نقشه دشمن و عدم تبعیت از آن و تقوای دینی و سیاسی از جمله این برجستگی‌هاست.

استاد علوم سیاسی دانشگاه‌های اردبیل بیان کرد: شهید رجایی در زمان قطب‌بندی‌های سیاسی و هجمه سنگین جریان‌ها و گروهای مخالف نظامی، اسلامی، منافقان و التقاطیون، لیبرال‌ها و سایر وابستگان به شرق و غرب با صلابت ایستاد و با هیچ‌کس معامله و مماشات نکرد و از ارزش‌های اصیل اسلام، انقلاب و آرمان‌های بلند آن دفاع کرد.

رعنایی در ادامه اضافه کرد: شهید رجایی مطیع امامت و ولایت بود، به هر قیمتی از استقلال کشور دفاع و در برابر دسیسه‌های دشمن حساس و انقلابی عمل کرد و تقوای دینی و سیاسی را تحت رهبری امام سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داد و رجایی ماند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: آنچه امروز ما باید به آن ببالیم دستاوردهای معنوی، علمی، سیاسی و تربیت امثال شهیدان رجایی و باهنرهاست که تحت تعلیم مکتب حیات‌بخش اسلام به اسوه تبدیل شده‌اند و دستگاه‌های مختلف علمی و فرهنگی باید نسبت به تربیت امثال این اسوه‌های مقاومت، فداکاری، خلوص و صداقت همت کنند.

وی اظهار کرد: کشور و سرزمین ما در طول 37 سال گذشته با تمام فراز و نشیب‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به ویژه دوران دفاع مقدس که دنیا با تمام توان خود علیه کشور ما بود اما حتی یک وجب از خاک این سرزمین دلاورپرور را از دست ندادیم.

رعنایی تصریح کرد: این توان و حماسه بزرگی که توسط فرزندان این مرز و بوم با کمترین امکانات و ساده‌ترین امکانات در مقابل دنیای زر و زور و تزویر با تکنولوژی مدرن و پیچیده ایستاد و از استقلال و آزادی و تمامیت سرزمین خود صیانت و پاسداری کرد.

وی توضیح داد: رمز و کلید موفقیت، پیروزی‌ها و پیشرفت یقیناً ایمان، صداقت، خلوص، روحیه جهادی، فداکاری، انقلابی و ولایی بودن رزمندگان و مدیران پاک دست آن دوران بود و حالا که از امکانات و تکنولوژی قابل قبولی برخوردار هستیم اما کارها، فعالیت‌ها، پیشرفت و برنامه‌های دولت مثل آن دوران درخشان نیست! چرا؟ چون که در زمان جنگ کارهای نشدن، شدنی شد.

دبیر حزب رهپویان انقلاب اسلامی استان اردبیل افزود: غیرممکن‌ها با فداکاری و عشق خدمت به مردم با ایمان شدنی شد، دشمنان قسم خورده در آن زمان که چیزی به ما نمی‌دادند و منتظر حمایت‌های آنها نبودیم و نشدیم، اما حرکت، همدلی و صداقت بود.

انتهای پیام/62002/ذ40