شناسهٔ خبر: 14922728 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نایب رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین بر حمایت از انتفاضه تاکید کرد

«احمد بحر» خواستار متحد شدن کشورهای عربی و اسلامی برای نجات شهر اشغالی قدس ومسجد الاقصی در برابر تهدیدات روز افزون رژیم صهیونیستی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیما، به نقل از خبرگزاری قدس(قدسنا)  ،«احمد بحر » از سران کشورهای عربی و اسلامی، سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب خواست که به مسئولیت های خود در برابر آنچه در شهر اشغالی قدس و مسجد الاقصی رخ می دهد، عمل کنند. «احمد بحر» نایب رئیس اول مجلس قانونگذاری فلسطین، در خطبه های نماز جمعه  خواستار متحد شدن کشورهای عربی و اسلامی برای نجات شهر اشغالی قدس ومسجد الاقصی در برابر تهدیدات روز افزون رژیم صهیونیستی شد.

وی از سران کشورهای عربی و اسلامی، سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب خواست که به مسئولیت های خود در برابر آنچه در شهر اشغالی قدس و مسجد الاقصی رخ می دهد، عمل کنند. وی در این خطبه که در مسجدی در نوار غزه ایراد کرد ، گفت که کشورهای عربی و اسلامی باید به لحاظ سیاسی و مالی از فلسطینی های شهر قدس حمایت کنند تا ساکنان قدس بتوانند با سیاست‌های رژیم صهیونیستی در جهت یهودی‌سازی قدس و تخلیه آن از صاحبان اصلی و خدشه به مسجدالاقصی، مقابله کنند.
وی در قسمت دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مقاومت بهترین گزینه پیش روی ملت فلسطین برای مقابله با سیاست های سرکوبگرانه و نژادپرستانه رژیم صهیونیستی است، بر ضرورت حمایت از انتفاضه قدس و حمایت از نگهبانان مسجد الاقصی که در به صورت روزانه با صهیونیست ها مقابله می کنند، تاکید کرد.