به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حجتالاسلام و المسلمین یدالله وحدانینیا بعدازظهر امروز در نخستین جلسه کارگروه پیشبینی و پیشگیری از گسترش بافتهای ناکارآمد ستاد استانی بازآفرینی شهری، اظهار داشت: این کارگروه با هدف شناسایی بافتهای ناکارآمد شهری و عدم گسترش بافتهای ناکارآمد شهری برگزار میشود.
وی گفت: سکونتگاههای غیررسمی تنها در مرکز استان وجود دارد و در شهرستانهای تابعه استان سکونتگاه غیررسمی وجود ندارد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی با بیان اینکه باید با تلاش از بافتهای ناکارآمد در شهر پیشگیری کرد، افزود: باید از بافتهای ناکارآمدی که وجود دارد استفاده شود و آنها را تبدیل به مکانی برای استفاده عموم کرد.
وحدانینیا با بیان اینکه عدالت اجتماعی مورد تاکید قانونگذار در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است، تصریح کرد: باید تمام مردم از عدالت اجتماعی برخوردار شوند.
وی ادامه داد: خشکسالیهای پیاپی در خراسان جنوبی سبب شده عدهای از افراد از روستاها به شهرها مهاجرت کنند و در حاشیه شهرها سکونت برگزینند و دست به کاربری غیرمجاز اراضی و سکونتگاه غیررسمی بزنند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: تمام ارگانها باید برنامهها را در حیطه وظایف خود انجام دهند تا نتایج مطلوبی برای تبدیل بافتهای ناکارآمد به فضای کارآمد به وجود بیاید.
رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی نیز در این جلسه افزود: بافتهای ناکارآمد شهری حاصل بیانضباطی اجتماعی است و این بیانضباطیها جرم تولید میکند و سبب افزایش ناهنجاریها میشود.
حسن شجاعینسب با بیان اینکه بافتهای ناکارآمد طی سالهای اخیر در خراسان جنوبی افزایش داشته است، تصریح کرد: بافتهای ناکارآمد شهری از معضلات ایجاد جرم است.
وی بیان داشت: در مرکز استان و در حاشیه بلوار پیامبر اعظم(ص) محلهای با جمعیتی بالغ بر یک هزار نفر وجود دارد که اغلب این افراد از مهاجران نهبندان، زابل و اتباع بیگانه هستند و اقدام به ایجاد سکونتگاههای غیرمجاز کردهاند.
رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی گفت: همچنین در خیابان عمار شهرستان بیرجند بالغ بر 20 خانوار از مهاجران نهبندان و زابل زندگی میکنند و اقدام به سکونتگاههای غیررسمی کردهاند.
شجاعینسب عنوان کرد: این کارگروه باید در رابطه با سکونتگاههای غیرمجاز و بافتهای ناکارآمد اقدام شایستهای انجام بدهد.
انتهای پیام/69034/ر30/
∎