شناسهٔ خبر: 14921796 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

حضور رئیس دفتر رئیس جمهوری در جلسه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم/ تقدیر از خدمات دولت

قم- ایرنا- رئیس دفتر رئیس جمهوری در جلسه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به ریاست آیت الله یزدی حضور یافت و ضمن ارائه گزارشی از اقدامات دولت تدبیر و امید، با رئیس و اعضای این جامعه گفت و گو کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، محمد نهاوندیان که به مناسبت هفته دولت برای دیدار با مراجع عظام و علمای حوزه علمیه به قم سفر کرده است، در دیدار رئیس و اعضای دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، مهم ترین دستاوردها و اقدامات دولت یازدهم در سه سال گذشته را در حوزه های مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی تشریح کرد.
در این جلسه آیت الله یزدی و اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با تقدیر از تلاشهای دولت و موفقیتهای به دست آمده، دیدگاه ها و پیشنهادات خود را در خصوص موضوعات مختلف مطرح کردند.
رئیس دفتر رئیس جمهوری روز گذشته با آیت الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید و حجت الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی نماینده آیت الله سید علی سیستانی در ایران دیدار و گفت و گو و در جلسه اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز شرکت کرد.
نهاوندیان امروز نیز با حضرات آیات مراجع تقلید مکارم شیرازی و موسوی اردبیلی دیدار و گفت و گو کرد.
8 شهریورماه، سالروز شهادت محمد علی رجایی و حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد باهنر رئیس جمهوری و نخست وزیر وقت ایران در سال 1360 به عنوان روز مبارزه با تروریسم و دوم تا هشتم شهریور ماه به نام هفته دولت نامگذاری شده است.
7401/ 6133/1772