به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حسین فیروزی بعد از ظهر امروز در جلسه بررسی طرحهای سرمایهگذاری صندوق ذخیره فرهنگیان که با حضور وزیر آموزش و پرورش در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: هرچه از دهه 60 دورتر میشویم به عظمت تلاش جامعه فرهنگیان در بحث توسعه سوادآموزی و ریشهکن کردن بیسوادی در کشور بیشتر پی میبریم.
به گفته وی، عدالت آموزشی، برخورداری مناطق محروم از آموزش، کیفیت بخشی به آموزش و غیره از دستاوردهایی است که طی این سالها با تلاش تمام فعالین این عرصه در کشور به دست آمده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان با بیان اینکه آموزش و پرورش کردستان در آن دوران تنها کار تخصصی آموزش را انجام نمیداد، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش در واقع واسطه بین ملت و نظام بود و در تنظیم رابطه بین مردم و حاکمیت مهمترین نقش را ایفا میکرد.
این مسؤول تصریح کرد: کردستان ظرفیتهای مالی، انسانی و طبیعی زیادی دارد و امروز خوشبختانه به همت و تلاش مجموعه معلمین و تمام کسانی که برای عمران و آبادانی و توسعه این استان تلاش کردهاند پلههای رشد را یکی پس از دیگر میپیماید.
فیروزی افزود: امروز کردستان به واسطه تلاشها و اقداماتی که صورت گرفته از موضوع معیشت و گذران زندگی عبور کرده و هدفش نقشآفرینی در توسعه هم جانبه کشور است.
وی با بیان اینکه کردستان در بحث تولید قدرت نرم نیز در کشور سرآمد و پیشتاز است، گفت: مشارکت بالای مردم کردستان در عرصههای سیاسی و سرنوشتساز کشور همواره مثالزدنی بوده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان افزود: کردستان در قدرت سخت حاکمیت جمهوری اسلامی نیز نقش آفرین بوده و مردمان مرزدار این استان در هیچ زمانی اجازه تعرض دشمنان به خاک وطن را از این نقطه مرزی ندادهاند.
این مسؤول با بیان اینکه امنیت غذایی کشور میتواند بهترین نقشآفرینی را داشته باشد، تشریح کرد: کردستان جزء سه استان اول کشور در تولید برخی از محصولات کشاورزی از جمله تولید گندم است.
وی اظهار کرد: کردستان با توجه به ظرفیت مرزی بودن و سایر شاخصها در مقام بینالمللی نیز با حضور جدی و همهجانبه میخواهد نقشآفرین باشد.
به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان، این ادعا که کردستان در تولید ثروت ملی میخواهد نقش آفرین باشد با توجه به ظرفیت بالایی که در زمینه مادی و طبیعی و نیروی انسانی توانمند دارد گزاف نیست و باید از این توان به نحو شایسته بهرهگیری شود.
فیروزی با بیان اینکه بالاترین سطح اعتماد مردم در کردستان به معلمین است، متذکر شد: رتبه دوم در بحث جلب اعتماد مردم با فاصله معناداری بعد از معلمان قرار گرفته و این واقعاً جای تقدیر از جامعه فرهنگی کردستان دارد.
وی از سرمایهگذاری و اشتغال به عنوان مهمترین نیاز در استان کردستان نام برد و خاطرنشان کرد: صندوق فرهنگیان باید با انجام اقدامات توسعهای در کردستان بستر اعتماد بیش از پیش مردم را به فرهنگیان فراهم سازد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان گفت: مردم کردستان برای رسیدن به توسعه پایدار با جدیت خواهان مشارکت هستند و با وجود اینکه حرکتهای بسیار خوبی در این زمینه انجام گرفته است، اما جای کار بیشتری در استان وجود دارد.
به گفته فیروزی، کارهای بزرگ دیگری در کردستان به زمین مانده است که امیدواریم در عمر کوتاه باقیمانده از دولت تدبیر و امید و مدیریتی ما بتوانیم جامه عمل به آن بپوشانیم.
وی توضیح داد: اعتماد بیشتر دولت به مدیران استانی قطعا برنامه و سیاستهای حوزه توسعه را در کردستان فراهم خواهد کرد.
انتهای پیام/79002/ذ40
∎