به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛علی محمدی مقدم مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان چهارمحال و بختیاری در گفت گو با خبرنگار زنگ خبر گفت: این طرح جنگل کاری در قالب شرکت تعاونی با عضویت ۲۱۰ خانوار و یکهزار و ۴۰۰ بهره بردار انجام می شود.
محمدی مقدم افزود: طرح جنگل کاری اقتصادی در راستای سیاست های مشارکتی و حفاظت از عرصه های منابع طبیعی و ایجاد درآمد اقتصادی برای ساکنان حاشیه جنگل ها، از سال گذشته در این استان آغاز شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان چهارمحال و بختیاری اظهارکرد:در این طرح که بذر گونه بادام تلخ کاشته می شود و در سال دوم بادام رقم شاهرودی بر روی آن پیوند زده خواهد شد و این محصول در سال پنجم مثمر و به باردهی خواهد رسید.
وی ادامه داد: طرح جنگل کاری اقتصادی در عرصه های با پوشش یک تا ۵ درصد و با گونه های بومی از جمله انار، انجیر و بادام اجرا می شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان افزود: طرح جنگل کاری اقتصادی با توجه به بحران آب در استان یه دلیل پدیده خشکسالی های پیاپی و کاهش سفره های زیرزمینی و اثرات زیان بار آن در تولید محصولات کشاورزی باغی، زراعی اجرا می شود.
به گفته وی دراین طرح هزینه کاشتن هر درخت ۳۰ میلیون ریال خواهد بود که با مشارکت مردم و اعطای تسهیلات بانکی انجام می شود.
محمدی مقدم، توسعه جنگل های استان و گسترش فضای سبز و تولید آب و جلوگیری از فرسایش خاک و افزایش درآمد سرانه خانوارهای بهره بردار و اقتصادی کردن عرصه های ملی از دیگر اهداف اجرایی شدن این طرح است.
آغاز طرح جنگل کاری اقتصادی در شهرستان بن
طرح جنگل کاری اقتصادی و کاشت گونه بومی بادام در سطح 600 هکتار از عرصه های ملی شهر وردنجان از توابع شهرستان بن آغاز شد.
صاحبخبر -
∎