به گزارش ایسنا، دکتر محمدهادی ایمانیه، شنبه ششم شهریور در جمع خبرنگاران گفت: قرار بر این است که شرکتهای مربوط به کره جنوبی در ساخت 13 بیمارستان بزرگ کشوری همکاری کنند که یکی از آنها بیمارستان رسول اعظم(ص) است.
وی افزود: با بودجههای دولتی نمیتوان این بیمارستانهای بزرگ را در زمان مناسب به پایان رساند، بنابراین نیاز است از این شرکتها کمک گرفته شود. اگر شورای اقتصاد با این طرح موافقت کند ساخت این بیمارستان آغاز خواهد شد.
ایمانیه با بیان اینکه بیمارستان نمازی پابرجا خواهد ماند، گفت: زمانی که بیمارستان جدید ساخته شد بیمارستان شهید فقیهی تعطیل میشود.
وی گفت: قرار است چهار قطعه زمین در مناطق سعدی و ورودی خرامه، نزدیکی میانرود، منطقه جنوب شرقی شیراز بین بلوار مدرس و بلوار احمدبن موسی و ورودی صدرا رو به روی مجتمع خلیج فارس در اختیار دانشگاه قرار گیرد که چهار بیمارستان در آنها احداث شود.
ایمانیه افزود: این بیمارستانها جمعا شامل دو هزار و 500 تخت خواهد بود که با اضافه شدن تختهای بیمارستان رسول اعظم(ص) به کل تختهای بیمارستان استان جمعا 9 هزار تخت بیمارستانی خواهیم داشت که با توجه به جمعیت برای هر هزار نفر 5 تخت وجود خواهد داشت.
ایمانیه در مورد انتقادات مطرح شده به طرح پزشک خانواده عنوان کرد: من نمیگویم این طرح کامل است. این طرح نیز ایراد و اشکالهایی دارد که باید آنها را رفع کنیم. این طرح در کشورهایی مانند انگلیس و آمریکا نیز با اشکالاتی همراه است. اگر نقد دلسوزانه باشد از آن استقبال میکنیم چرا که موجب پیشرفت کارمان خواهد شد.
وی با بیان اینکه بیمه سلامت از مردادماه سال گذشته مطالبات پزشکان را پرداخت نکرده است، گفت: با توجه به طرحی که چهارشنبه در مجلس تصویب شد قرار است به بیمه سلامت کمک شود تا بتواند بدهیهای خود را پرداخت کند. بیمه تامین اجتماعی نیز 60 درصد مطالبات تا اردیبهشت ماه را پرداخت کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: اگر فردی خارجی بخواهد پیوند شود باید فرد دهنده نیز از همان ملیت باشد. طبق قانون پیوند اعضای بدن یک ایرانی به خارجی مجاز نیست. در مورد آن کودک 12 ساله نیز دچار بیماری "ویلسون" بود و شرایط پیوند را نداشت وگرنه پدر وی میتوانست دهنده باشد.
ایمانیه گفت: در سال 93 طرح تحول سلامت موجب شده مردم استان 100 میلیارد تومان کمتر هزینه کنند تا درمان شوند. دولت هنوز خدمات دندانپزکی را جزئی از طرح عحول سلامت قرار نداده است. در استان فارس کاردان های بهداشت دندان تربیت کردهایم تا بتوانند به کمک مردم بروند.
قائم مقام معاون بهداشت و مشاوره رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست گفت: با توجه به اینکه زیرساخت بزرگی به نام پزشک خانواده در استان فارس وجود دارد برای اجرای طرح تحول سلامت مشکلی وجود نداشت.
دکتر همتی، افزود: پروندههای الکترونیک مردم وجود دارد که همه اطلاعات پزشکی آنها درون آن ثبت شده و هر منطقهای از کشور که باشند با ورود شماره ملی میتوانند به این اطلاعات دسترسی داشته باشند.
وی گفت: 40 هزار بیمار در معرض دیابت و دیابتی شناسایی شدهاند که پیش از این نمیدانستند. 72 مرکز جامع سلامت و 220 پایگاه سلامت در استان ایجاد شده که هدف آنها مراقبت و پیشگیری از بیماریها در همه سنین است.
همتی اضافه کرد: 16 درصد مردم یا از بیمههای نیروی مسلح استفاده میکنند و یا اینکه عضو شرکت نفت هستند بنابراین در طرح پزشک خانواده حضور ندارند. 82 درصد مردم استان در طرح پزشک خانواده ثبت نام کردهاند.
وی با بیان اینکه هزار و 235 متخصص و فوق تخصص در استان با این طرح همکاری میکنند، عنوان کرد: طبق تفاهم نامهای که بین رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و استاندار و وزیر بهداشت به امضا رسیده و مبالغ خوبی برای ساخت مراکز سلامت استان در نظر گرفته شده است.
همتی گفت: در این یک سال گذشته مبلغ 16 میلیارد و 800 میلیون تومان برای ساخت و تعمیر 105مرکز سلامت مناطق شهری و مبلغ 15 میلیارد و 800 میلیون تومان برای 63 پروژه روستایی هزینه شده است.
انتهای پیام