شناسهٔ خبر: 14921383 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

طی یک سال گذشته 70 کیلومتر راه اصلی و روستایی در درقم به بهره برداری رسیده است

قم- ایرنا- مدیرکل راه و شهرسازی قم گفت: طی یک سال گذشته 70 کیلومتر راه اصلی و روستایی در مسیر جاده های قم-تهران، قم-نیزار، قم- جعفریه و قم- قنوات به بهره برداری رسیده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری قم ، حسن صبوری در گفت و گویی به مناسبت هفته دولت استان قم، اظهار داشت: روکش و بهسازی آسفالت محورهای مواصلاتی استان با صرف 150 هزار تن آسفالت برای 120 کیلومتر از دیگر اقدامات در راه های استان بوده است.
وی همچنین گفت: 12 میلیارد تومان اعتبار برای ایمنی جاده ها اعم از خط کشی، گاردریل، علائم و... هزینه شده است که با این اقدامات ظرف یک سال گذشته 14 درصد حوادث در محورهای مواصلاتی استان کاهش یافته است.
صبوری با اشاره به اینکه در پروژه های مسکن مهر نیز 1018 واحد در هفته دولت به بهره برداری می رسد خاطرنشان کرد: واگذاری واحدهای مسکن مهر طی سه سال گذشته نیز در 5 مرحله صورت گرفته است.
به گفته مدیرکل راه و شهرسازی استان قم، تاکنون 18 هزار واحد مسکن مهر با اعتبار 510 میلیارد تومان به متقاضیان واگذار شده است.

**پاسگاه محیط بانی حوض سلطان قم افتتاح می شود
مدیرکل حفاظت محیط زیست قم نیز در گفت وگویی به مناسبت هفته دولت با اشاره به اینکه بزرگترین اقدام محیط زیستی ابلاغ سیاست های محیط زیست توسط مقام معظم رهبری بوده است اظهار داشت: بومی سازی این سیاست ها اقدامی است که با توجه به حضور علما و فضلای علوم دینی و نیز نخبگان دانشگاهی در استان قم باید در دستور کار است.
سید رحمان دانیالی همچنین با بیان اینکه در عرصه های مختلف سعی شده اقدامات خوبی با حضور دستگاه های اجرایی استان انجام دهیم افزود: تخصیص زمین مرکز تحقیقات زیست محیطی از مهم ترین اقداماتی است بعد از 10 سال انجام شد.
وی ادامه داد: همچنین زمین 5 هکتاری محیط بانی حوض سلطان به منظور معرفی تالاب های استان تخصیص داده شد که در هفته دولت به بهره برداری می رسد.
دانیالی با اشاره به اینکه این پاسگاه در صورت حمایت دولت می تواند جذابیت توریستی و تاثیرات کشاورزی و اقتصادی برای استان به همراه داشته باشد گفت: افزایش مناطق تحت مدیریت، تکمیل و تجهیز حداقلی امکانات محیط بانی، و تجهیزات اطفای حریق و اقدام همایش اسلام و محیط زیست بود که با همکاری دانشگاه مفید از دیگر اقداماتی است که طی یک سال گذشته انجام شده است.

** شش پروژه آب و فاضلاب روستایی استان هفته دولت به بهره برداری می رسد
مدیرعامل شرکت آب فاضلاب روستایی نیز در گفت وگویی با اشاره به اقدامات آب و فاضلاب روستایی استان در سه سال گذشته اظهار داشت: در این راستا 100 کیلومتر خطوط انتقال تعویض شده است.
احمد جبلی با بیان اینکه در مجموع 1000 کیلومتر خط انتقال در شبکه توزیع قم داریم که اگر بخواهیم این خط را تعمیر کنیم سالانه 40 کیلومتر انجام می شود افزود: اعتبارات سال های اخیر برای 10 تا 30 کیلومتر بوده است با این وجود در این 3 سال حدود 100 کیلومتر از خطوط تعویض شد که میزان زیادی در هدررفت آب اثربخش بود.
وی ار حفر 15 حلقه چاه برای روستاهایی که مشکل آب داشتند خبر داد و گفت: با حفر این چاه ها تامین آب روستاهای استان به وضعیت مناسبی رسیده است.
جبلی با بیان اینکه آب و فاضلاب استان قم اولین مجموعه دارای تصفیه خانه مدرن در کشور است گفت: در سه سال گذشته اقدامات خوبی در کاهش آب بدون درآمد انجام شده است، به طوری که در سال 92 میزان هدر رفت آب حدود 52 درصد بود که امروز این میزان به 36 درصد رسیده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان قم ادامه داد: سالانه میزان آب بدون درآمد کاهش یابد قابل تامل است و استان قم توانست جهش خوبی در این زمینه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه در بخش پروژه ها نیز در 3 سال گذشته 16 پروژه با اعتبار 25 میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است خاطرنشان کرد: هفته دولت 6 پروژه با اعتبار 10 میلیارد تومان به بهره برداری می رسد و تا پایان دولت یازدهم نیز 11 پروژه اجرا خواهد شد.
جبلی با اشاره به رویکرد دولت در تخصیص اعتبارات روستایی خاطرنشان کرد: برای اولین بار امسال اعتبارات خوبی از صندوق توسعه ملی انجام شده که 24 میلیارد تومان سهم آب و فاضلاب روستایی قم بوده که این رقم در مجموع کل کشور چشمگیر است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان قم با اشاره به تصویب قانون توسعه و بهینه سازی آب شرب شهر و روستا که 10 درصد اعتبارات تملک دارایی و سرمایه ای استان ها به آب و فاضلاب روستایی تخصیص می دهد گفت: امسال در بحث آبرسانی روستاها 10 میلیارد و 600 میلیون تومان نیز در استان به آب و فاضلاب روستایی تخصیص داده شده است.
7406/ 6133/