به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ الهام خرم زاده در گفتوگو با خبرنگار بانوپرس با اشاره به دلایل افزایش طلاق در سطح خوزستان گفت: خوزستان به دلیل داشتن اقوام متعدد یک استراتژیک خاصی بر آن حاکم است و افزایش آمار طلاق به این مسئله گره خورده است.
وی افزود: برخی از قومیتها مرحله عقد را مرحله نامزدی زوجین تلقی میکنند و زوجین باید در دوران عقد با رفتار و اخلاق یکدیگر آشنا شوند که این اقدام مناسبی نیست زیرا زمانی که زوجین متوجه شوند که با یکدیگر سازگار نیستند سریعا لفظ طلاق بیان میشود و دیگر اینکه برخی از اقوام با ازدواج های تحمیلی باعث افزایش آمار طلاق در سطح خوزستان میشوند.
روانشناس و مشاور خانواده دفتر کاهش طلاق اداره بهزیستی اهواز تصریح کرد: شریط و نتایج قومیتی رفتار کردن باعث شده است که خانواده ها در هم تنیده شوند و این در هم تنیدگی سبب شده که تنها زوجین تصمیم گیرنده نهایی برای زندگی خود نباشند بلکه خانواده ها نیز نقش اساسی را در جدایی زن و شوهر از یکدیگر داشته باشند.
وی با بیان اینکه یکی از راهکارهای پیشگیری از طلاق در خوزستان تکیه بر آموزش و فرهنگ سازی است، عنوان کرد: برای اینکه اقوام حاضر در خوزستان مطابق با اصول اصلی زندگی آشنا شوند ابتدا باید تحت آموزشهای لازم و فرهنگ سازی قرار بگیرند که در خوزستان به دلیل بافت سنتی و بستهای که وجود دارد این امر بسیار ضعیف انجام شده است.
خرم زاده افزود: در خوزستان افرادبیسواد و کم سواد زیادی وجود دارد که نمیتوانند آموزشهای لازم را دریافت کنند و همین افراد میتوانند مداخله کنندگان در زندگی زوجین باشند که باید برای کاهش مداخلات در زندگی زوجین و همچنین انجام آداب صحیح ازدواج تحت آموزشهای لازمی قرار بگیرند.