شناسهٔ خبر: 14919509 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیرعامل تعاون روستایی استان همدان خبر داد

خریداری 53 درصد گندم توسط تعاون روستایی همدان

مدیرعامل تعاون روستایی استان همدان از خریداری 53 درصد گندم توسط تعاون روستایی همدان خبر داد.

صاحب‌خبر -

رضا عباسی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان، اظهار کرد: تاکنون حدود 523 هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری شده است.

وی با بیان اینکه از این مقدار حدود 53 درصد از شبکه تعاون روستایی خریداری شده است، خاطرنشان کرد: 47 درصد گندم نیز از سوی سیلوهای دولتی و خصوصی و کارخانه آرد خریداری شده است.

مدیر تعاون روستایی استان همدان ارزش این میزان گندم خریداری شده از کشاورزان را 664 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: 50 درصد از این میزان مبلغ تا 15 تیرماه پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر با کمبود اعتبار برای پرداختی‌ها مواجه هستیم، بیان کرد: همدان جزو استان‌هایی است که دیرتر از سایر استان‌ها برداشت گندم دارد به همین علت اعتبارات با مشکل مواجه می‌شود.

عباسی با اشاره به اینکه با وجود مشکلات بخشی از اعتبار تامین شد، افزود: بر این اساس به هر کشاورز مبلغی پرداخت شد و امیدواریم در روزهای آینده نیز میزان پرداختی بیشتر شود.

وی در ادامه به خرید تضمینی 133 هزار و 500 تن جو اشاره کرد و گفت: از این میزان 50 هزار تن در بورس به فروش رفته است.

مدیر تعاون روستایی استان همدان با بیان اینکه فروش جو در تابلوی بورس همچنان ادامه دارد، خاطرنشان کرد: امیدواریم در روزهای آینده شاهد فروش رقم بیشتری در بورس باشیم.

وی اضافه کرد: مبلغ فروش جو در بورس 690 تومان است که 310 تومان آن نیز از سوی دولت پرداخت شده و قیمت تمام شده برای کشاورز یک‎هزار و 10 تومان خواهد شد.

انتهای پیام/89003/ط20