احمد حاجیشریف در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در طی ۱۱ سال گذشته ۵۴ هزار نفر در آزمون ها قرآن کریم شرکت داشتند وخوشبختانه ۸۰ درصد این تعداد خانم ها بودند که باید با برنامه ریزی مناسب اختلاف آمار بین آقایان و خانم در زمینه شرکت در آزمون ها جبران شود.
وی با بیان اینکه حضور بانوان در آزمون های قرآنی مطلوب است، ادامه داد: حضور پر رنگ بانوان در این آزمون ها خوب است چرا که دختران امروز مادران فردا هستند وفرزندان جامعه را تربیت می کنند و باید این مهم به ۱۰۰ درصد برسد وبا نوان با قرآن ملموس شده و قرآنی عمل کنند و درآینده بچه ها قرآنی داشته باشیم.
معاون اداری و پشتیبانی سازمان دارالقرآن کشور گفت: در کشور بیش از ۱۲۰ برنامه قرآنی با توجه به موقعیت استان، شهرستانها و روستاها برگزار می شود و این دوره ها در استان ها در تبلیغات اسلامی کل ودر شهرستانها توسط اداره تبلیغات اسلامی شهرستانها برگزار می شود . بسیاری از فعالیت ها توسط موسسات قرآنی و با نظارت سازمان تبلیغات اسلامی انجام می شود.
حاج شریف تاکید کرد: کلاس های آموزش روخوانی، تجوید و حفظ قرآن و مفاهیم، تفسیر و ترجمه و برنامه های تبلیغی و ترویجی مانند مسابقات ترجمه قرآن، مفاهیم، مسابقه قرائت و مسابقه حفظ در سطح کل کشور برگزار می شود.
وی افزود: حدود دو هزار موسسه قرآنی در کشور زیرنظر سازمان تبلیغات اسلامی فعالیت می کنند و حدود ۵ هزار خانه شهری و خانه قرآن روستایی در کشور فعال است و در مناطق روستایی نیازی به وجود فعالیت موسسه قرآنی نبوده و خانه ها قرآنی راه اندازی شده است و فعالیتهای بسیار خوبی داشته اند.
معاون اداری و پشتیبانی سازمان دارالقرآن کشور با بیان اینکه خانه های قرآنی و مراکز قرآنی در سطح کشور توسعه می یابد، افزود: در بحث خانه قرآن روستایی طبق بررسی ها موفق بودیم و توسعه خواهند داشت.
حاج شریف با بیان اینکه برگزاری همایش حافظان قرآن کریم خود یک عامل مهم در توسعه فعالیتهای قرآنی است، گفت: طی نیمه دوم شهریورماه سالجاری حدود ۶۰۰ خانه قرآنی در سطح کشور افتتاح می شود و به خانه های قرآنی اضافه خواهند شد.
معاون اداری و پشتیبانی سازمان دارالقرآن کریم کشور تصریح کرد: امروزه بسیاری از آسیبهای اجتماعی که با آنها مواجه هستیم به خاطر دور افتادن از فرهنگ قرآنی و معنوی است.
حاج شریف گفت: حضور نوجوانان و جوانان در برنامه های قرآنی موجب کاهش آسیبب های اجتماعی، رفتارهای ناهنجار، رشد و رسیدن به خودباوری دینی آنها می شود و جلوی هجمه ها و فتنه های دشمن را می گیرد و شرکت درمحافل قرآنی موجب کاهش معضلات و مشکلات اجتماعی می شود.
وی بر توسعه خانه های قرآنی و مراکز قرآنی در سطح کشور تاکید کردو افزود: باید این مراکز در مناطق روستایی و محروم راه اندازی شده و برنامه ها و فعالیت های قرآنی و دینی در این مناطق تقویت شود.