شناسهٔ خبر: 14917239 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون شهردار ملارد:

شهرداری ملارد به دنبال زیباسازی منظر شهری است

معاون فنی عمرانی شهردار ملارد گفت: این شهرداری به دنبال زیباسازی منظر شهری است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از غرب استان تهران، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر ملارد به همراه معاون فنی عمرانی شهردار ملارد از پروژه‌های عمرانی در حال اجرا در سطح شهر  بازدید به عمل آوردند.

علی سلگی در حاشیه این بازدید اظهار کرد: پروژه‌هایی مانند آسفالت خیابان بلوار راغب و لاین کندرو سه‌راه اندیشه و همچنین از پروژه‌های کف‌پوش پارک پرنیان بازدید به عمل آمد.

وی همچنین در خصوص کارهای عمرانی معاونت فنی عمرانی شهرداری ملارد بیان کرد: اصلاح بتن زمین والیبال میدان سپاه مارلیک توسط واحد امانی این انجام شد.

معاون فنی عمرانی شهردار ملارد تصریح کرد: در پی رسیدگی به مشکلات و درخواست‌های ورزشکاران صبح‌گاهی میدان سپاه مارلیک در خصوص  تعمیر و بازسازی زمین والیبال واحد امانی این معاونت فنی عمرانی شهرداری ملارد اقدام به ترمیم و اصلاح بتن زمین والیبال کرد. 

وی خاطرنشان کرد: همچنین آسفالت ورودی و پارکینگ بازار پاسارگاد توسط معاونت فنی عمرانی شهرداری ملارد انجام شد.

سلگی در پایان متذکر شد: در راستای اجرای پروژه‌های خرد و کلان و زیباسازی منظر شهری آسفالت ورودی و پارکینگ بازار پاسارگاد به‌منظور سهولت در رفت و آمد شهروندان و نظافت و لکه‌گیری خیابان اطراف بازار برای افتتاح این پروژه در هفته دولت آسفالت ورودی و پارکینگ بازار پاسارگاد توسط این معاونت  به اتمام رسید. 

انتهای پیام/3154/ی20/