به گزارش ایسنا، نیاز علی ابراهیمی پاک در جلسه پدافند غیرعامل که با حضور افشار مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری قزوین و معاونان و مدیران کل وابسته سازمان جهادکشاورزی استان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: باید انبارهای ذخیرهسازی محصولات کشاورزی استانداردسازی شود.
وی تأکید کرد: حداقل استانداردسازی باید در تمام ابعاد بخش کشاورزی اعم از زراعی، باغی، دام و طیور مشخص شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: با توجه به حداقل استانداردسازی باید شرایط موجود تعیین شود و در کنار آن از ظرفیتها و بسترهای موجود استفاده بهینه شود.
ابراهیمی پاک بابیان اینکه در ذخیرهسازی غلات، گندم، جو، ذرت دانهای و کلزا حدود 350 هزار تُن ظرفیت ذخیرهسازی نیاز داریم، تصریح کرد: تاکنون 260 هزار تُن ذخیرهسازی در استان ایجاد شده که با برنامهریزی مناسب باید این ظرفیت باقیمانده را تکمیل کنیم.
ابراهیمی پاک خاطرنشان کرد: در سالجاری 250 هزار تُن گندم از کشاورزان خریداریشده و در بحث ذخیرهسازی کمی مشکلات وجود دارد، چون خرید زیاد گندم از کشاورزان انجام شده است، بنابراین باید برنامهریزی مناسبی در خصوص ذخیرهسازی صورت گیرد.
محمد افشار مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری قزوین با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل عبور از شرایط بحرانی است، افزود: با برنامهریزیهای انجام شده در هر استان کشور باید بهصورت خوداتکا ذخیرهسازی محصولات تولیدی خود اقدام کند.
وی تصریح کرد: در نظر داریم 10 درصد از نانواییهای استان را به سیستم دوگانهسوز تجهیز کنیم.
انتهاي پیام