شناسهٔ خبر: 14915262 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تسلط نیروهای یمنی بر منطقه الشبکه در نجران عربستان

تهران- ایرنا- مرکز اطلاع رسانی جنگ یمن با پخش تصاویری از تسلط ارتش وکمیته های مردمی یمن بر منطقه الشبکه در نجران عربستان و عملیات حمله نیروهای یمنی به محور شرقی وغربی مقر فرماندهی عملیات منطقه را گزارش کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه خبری المسیره ،نیروهای ارتش وکمیته های مردمی یمن پس ازحمله به استحکامات عربستان در نجران وبه دست گرفتن کنترل آن، به مواضع اصلی دشمن در غرب منطقه الشبکه رسیدند.
قهرمانان ارتش وکمیته های مردمی یمن با فریاد الله اکبر مواضع عربستان در غرب موضع الشبکه را به تصرف خود درآورده ،مواضع مجاور شهر نجران را با دهها گلوله مورد حمله توپخانه ای قرار دادند .
دوربین مرکز اطلاع رسانی جنگی با رصد کردن درگیری ها در همه مواضع ومساحت جغرافیایی وسیعی از عملیات مهمات وخودرو های نظامی به غنیمت گرفته شده از عربستان وخودروهای نظامی سوخته شده را نشان داد.
قهرمانان ارتش وکمیته های مردمی یمن این عملیات تاریخی را در پاسخ به جنایات عربستان در حمله به مناطق مسکونی شهرها ،مدارس وبیمارستان ها دانستند.
خبرگزاری عربستان روز گذشته نیز از آتش سوزی نهیبی بر اثر اصابت موشک نیروهای یمنی به نیروگاه برق در نجران عربستان خبر داد.
عربستان سعودی از ششم فروردین ماه سال 1394 با تشکیل ائتلافی با حمایت دولت آمریکا، تجاوز هوایی و محاصره علیه مردم یمن را به بهانه بازگرداندن عبد ربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به حکومت این کشور آغاز کرد که تنها آثار آن را می توان کشتار بی رحمانه حدود هفت هزار زن و کودک و شهروند یمنی و زخمی شدن دهها هزار و آواره شدن صدها هزار نفر دیگر اعلام کرد.
بر اثر این حملات بیش از 80 درصد از تاسیسات خدماتی، آموزشی، درمانی و بیمارستان ها، انبارهای دارو و غذا، مدارس و منازل مردم یمن ویران شده و مردم این کشور در پی محاصره هوایی، زمینی و دریایی در شرایط بحرانی بسر می برند.
خاورم** 1453**1566