شناسهٔ خبر: 14912625 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو مطرح شد؛

جزئیات استیضاح فانی/ نمایندگان از توضیحات وزیر قانع نشدند

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره جزئیات بیشتر استیضاح وزیر آموزش و پرورش توضیحاتی ارائه کرد.

صاحب‌خبر -

اسدالله عباسی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به آخرین جزئیات استیضاح علی اصغرفانی وزیر آموزش و پرورش، اظهار داشت: نمایندگان استیضاح کننده وزیر بر سر ۱۴ سوال از مجموع ۲۵ سوال به نتیجه نرسیدند.

 

وی ادامه داد: به همین  دلیل کمیسیون مربوطه این نامه را به هیئت رئیسه ارجاع داده و قرار است که هیئت رئیسه تا  فردا درباره آن تصمیم گیری کند.

 

عباسی افزود: هیئت رئیسه فردا (یکشنبه) تصمیم خواهد گرفت که این نامه اعلام وصول شود یا پس از تعطیلات خانه ملت مورد بررسی قرار گیرد و یا اینکه مجددا جلسه ای با حضور هیئت رئیسه و آقای فانی گذاشته شود.

 

عضو کمیسیون آموزش مجلس در توضیح برخی بندهایی که  با آن موافقت نشده است، گفت: از جمله این بندها برخورد سیاسی با عزل و نصب ها، مسئله مربوط به ساماندهی منابع انسانی،  طرح تغییر و تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش، مسئله دانشگاه صندوق ذخیره فرهنگیان اشاره کرد.