شناسهٔ خبر: 14911031 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

سه شرط دادستانی برای برگزاری کنسرت در تهران

- همشهری آنلاین: عباس جعفری دولت آبادی گفت: دادستانی تهران پیشنهاد می‌کند برگزاری کنسرت‌ها در تهران منوط به تضمین و تامین امنیت مراسم از سوی استاندار یا فرماندار تهران و تضمین سلامت محتوای برنامه ارائه شده توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، عباس جعفری دولت آبادی در دومین نشست دادستانی تهران به موضوع برگزاری کنسرت ها و مشکلات ناشی از آن پرداخت و با یادآوری این نکته که، این مراسم از قدیم الایام برگزار می شده و موضوع جدیدی نیست، اظهار داشت: دادستانی تهران پیشنهاد می‌كند برگزاری کنسرت ها در تهران منوط به تضمین و تامین امنیت مراسم از سوی استاندار یا فرماندار تهران و تضمین سلامت محتوای برنامه ارائه شده توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شود.

وی ضبط رسمی مراسم از سوی پلیس را به عنوان پیشنهاد دیگر مطرح کرد و گفت: این اقدام می تواند در جلوگیری از مشکلات کنسرت‌ها پیشگیرانه باشد.

دولت آبادی توجه به این سه پیشنهاد را مانع از ایجاد تنش در برگزاری کنسرت ها و لغو آن ها دانست.

دادستان تهران ادامه داد: عملیاتی کردن این سه پیشنهاد باعث می‌شود که مسؤولان در برگزاری کنسرت‌ها احساس مسؤولیت کرده، تنش‌ها فعلی از بین برود و مسؤولان به وظایف خود عمل کنند.

دولت آبادي افزود: در صورت اجرای این پیشنهادها دادستانی تهران در صورت اجرای کنسرت با محتوای خلاف موازین اسلامی از وزیر ارشاد، و در فرض خدشه به امنیت عمومی از استاندار و فرماندار تهران توضیح خواهد خواست و عنداللزوم بجای برگزار کننده و یا سایر افراد مرتبط مسؤولان اصلی به شرح فوق مورد پرسش قرار خواهند گرفت. دادستان تهران گفت در صورت پاسخ مثبت دستگاه ها، این پیشنهادها عملی خواهد شد.

دولت آبادي در حوزه آسیب های اجتماعی که به موضوع عفاف و حجاب اختصاص داشت، مقابله با ورود، تولید و عرضه پوشاک و البسه خلاف عفت عمومی، را مستلزم برخورد با منشا اصلی آن ها دانست.

وی افزود: وقتی کانتینرهای کالای قاچاق وارد کشور می‌شود، دستگیری فروشندگان این کالاها چندان قابل توجیه نیست. لذا اتخاذ اقدامات پیشگیرانه از طریق مسدود کردن منافذ و راه های اصلی که منتهی به کاهش ورود تولید و عرضه پوشاک و البسه غیرمجاز گردد ضروری است.

نکته ی دیگری که دادستان تهران بر آن تاکید کرد، رعایت حال مردم در جریان مبارزه با مظاهر و مصادیق بی‌عفتی و بی‌حجابی بود که در این راستا توصیه كرد اقدامات دستگاه‌ها بر مراکز اصلی ورود، تولید و عرضه این کالاها متمرکز شود.

وی با بیان این که مبارزه با آسیب‌های اجتماعی نباید به آزار و اذیت مردم منتهی شود، گفت: این مبارزه باید جدی، قاطع و همه جانبه باشد و به جای این که به سراغ افراد برویم باید روی مراکز تولید، توزیع و عرضه متمرکز شویم.

دادستان تهران در بیان اهمیت جلسه و آثار ملی آن، به صلاحیت کشوری دادسرای عمومی تهران نسبت به جرایم مسوولان و کارگزاران موضوع مواد 307 و 308 قانون آیین دادرسی کیفری و ضمانت اجرای دستورهای قضایی دادستانی تهران اشاره کرد و اظهار داشت: دستگاه‌های متخلف در حوزه ی مبارزه با جرایم حسب جایگاه شغلی، قابل پیگرد در دادسرای تهران می‌باشند.

وی با خاطرنشان ساختن معضل قاچاق کالا افزود: بدپوششی، اعتیاد و مواد مخدر و سایر آسیب های اجتماعی، بخشی از چرخه نامعیوب رفع مشکلات این حوزه را ناشی از عمل نکردن مسؤولان به وظایف خود دانست و گفت: آنقدر که مردم تابع وظیفه هستند، مسؤولان به وظایف خود عمل نمی‌کنند. برای رفع مشکلات لازم است که نمایندگان تام الاختیار دستگاه‌ها در این جلسات حضور داشته باشند و با ارائه گزارش های دقیق، پاسخگو باشند.