به گزارش ایسنا، نبود صندلی در طبقه دوم ورزشگاه آزادی از جمله ایراداتی بوده که کنفدراسیون فوتبال آسیا گرفته بود. این کنفدراسیون به همین دلیل اجازه حضور تماشاگران در طبقه دوم ورزشگاه آزادی را در بازیهای بینالمللی تیم ملی ایران و تیمهای باشگاهی نمیداد. جایگاه تماشاگران در طبقه دوم ورزشگاه آزادی، سکوی سیمانی است که مورد ایراد کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار گرفته بود.
مصطفی مدبر در این باره افزود: مراحل تولید و نصب این صندلیها همزمان با عملیات مقاومسازی سکوی طبقه دوم این ورزشگاه از اوایل تیرماه آغاز شد و در هفته نخست شهریور ماه پایان یافت.
مدیرعامل شرکت توسعه گفت: همزمان با نصب این صندلیها، عملیات شمارهگذاری آنها نیز توسط شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور در حال انجام است و هر ۷۸ هزار و ۱۱۶ صندلی این ورزشگاه شماره دار میشوند. البته در تلاش هستیم تا با اعمال تغییراتی، شمار صندلیهای ورزشگاه آزادی به ۸۰ هزار صندلی افرایش یابد. عملیات نصب این صندلیها که در دو رنگ خاکستری و شیری است، با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال پایان یافته است.
به گزارش ایسنا، ورزشگاه آزادی، با معیارهای بین المللی و برای بازیهای آسیایی ۱۹۷۴ با مساحت ۱۴۱ هزار متر مربع در مجموعه ورزشی آزادی ساخته شد. این ورزشگاه در سال ۱۳۵۰هجری شمسی گشایش یافت و در سال ۱۳۵۳ و همزمان با بازیهای آسیایی سال ۱۹۷۴ (میلادی) در تهران، رسما افتتاح شد.
همچنین با پایان رقابتهای پانزدهمین دوره لیگ برتر، عملیات بازسازی زمین چمن ورزشگاه آزادی در دستور کار این شرکت قرار گرفت و قبل از آغاز شانزدهمین دوره لیگ برتر پایان یافت.
مرحله نهایی رقابتهای انتخابی جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ روسیه از ۱۱ شهریور ماه با بازی ایران و قطر در تهران آغاز میشود. تیم ملی فوتبال ایران در گروه یک این رقابتها با تیمهای ازبکستان، چین، سوریه، قطر و کره جنوبی همگروه است.
انتهای پیام