فاطمه شریفی، داور اعزامی سیونهمین دوره مسابقات قرآن اوقاف استان در گفتوگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجانشرقی اظهار کرد: امسال دومین سال داوری در مسابقات استان آذربایجانشرقی است که این حضور برای متسابقین نقطه مثبت تلقی میشود.
وی افزود: برخی از متسابقین بر این عقیده هستند که شناخت داوران بومی از شاگردانشان تأثیر در نمردهدهی دارد که این فرض با حضور داوران اعزامی از طرف سازمان اوقاف و امورخیریه به صفر تبدیل شده است.
داور این دوره از مسابقات تصریح کرد: صحبت کردن داورها با یکدیگر امری طبیعی است که این گفتوگو در زمینه مشورت و تعامل صورت میگیرد و حتی در برخی موارد داورهای صوت، با داور لحن و وقف و ابتدا و یا برعکس مشورت کرده که این توقعی در متسابقین ایجاد میکند که داوران اصلا توجهی به اجرای شرکتکنندهگان نداشته و اهمتی بر آن قائل نیستند که سیستم برگزاری آذربایجانشرقی در این زمینه بسیار حرفهای و مدیریت شده است.
وی با اشاره به اینکه در برخی از متسابقین مشاهده شده که حتی از ابتداییترین کلاس نیز بهره نبردهاند و برخی از ابتدایی ترین و سادهترین جزئیات را نمیدانند، گفت: این افراد فقط از روی استعداد در مسابقات شرکت کردهاند که باید زیرساختهای برای شکوفایی درست آنها اعمال شود.
شریفی یادآور شد: نحوه برگزاری مسابقات قرآنی اوقاف در آذربایجانشرقی از همه جهات در سطح بسیار عالی برگزار میشود و این نشاندهنده اهمیت این مسابقات از دیدگاه مسئولان استانی و مردم ولایتمدار استان است.