به گزارش ایسنا، محمود واعظی امروز - شنبه - همزمان با سفر به مازندران با حضور در شورای اداری، از پروژه پنجره واحد خدمات الکترونیکی دولت و اعطای مجوز مرکز تخصصی آپای این استان رونمایی کرد.
مراکز آپا (آگاهیرسانی، پشتیبانی و امداد) از سوی سازمان فناوری اطلاعات کشور و به منظور ایجاد ساختار مناسب جهت آگاهیرسانی و ارائه هشدارهای امنیتی و نیز افزایش قدرت ملی برای واکنش به تهدیدات سایبری در سطح کشور راهاندازی میشوند.
مراکز آپای (آگاهیرسانی، پشتیبانی و امداد) استانی از سوی سازمان فناوری اطلاعات کشور و به منظور ایجاد ساختار مناسب جهت آگاهیرسانی و ارائه هشدارهای امنیتی، با هدف ایجاد گروههای تخصصی مقابله با حوادث و توسعه ظرفیتهای نیروی انسانی و امکانات نرمافزاری و سیستمی برای تامین نیازهای حاکمیتی و نیز افزایش قدرت ملی برای واکنش به تهدیدات سایبری در سطح کشور راهاندازی میشوند.
همچنین رصد کردن و وضعیت امنیت سامانههای استانی و ملی مطابق با ماموریتهای مرکز ماهر و کمک به امنسازی سیستمها و سامانههای زیرساختی موجود در سطح استانها و ارائه خدمات پشتیبانی و مشاوره درباره تهدیدات امنیتی و راهکارهای مقابله کشف آسیبپذیریها از جمله حوزههای خدمات مرکز آپا است.
در جلسه شورای ادارای مازندران که صبح امروز در ساری برگزار شد، یوسفپور به عنوان نماینده همراه اول با ارائه گزارشی درباره اقدامات انجامشده توسط شرکت ارتباطات سیار در مازندران اظهار کرد: این اپراتور در مازندران حدود دو میلیون مشترک دارد و ۷۲ درصد ضریب نفوذ به شبکه ما اختصاص دارد.
او با اشاره به پوشش دادن کلیه جادههای استان از سوی همراه اول اظهار کرد: بیش از ۹۰ درصد روستاها اکنون تحت پوشش شبکه این اپراتور قرار دارد، از نظر ارائه خط تلفن ثابت هم مخابرات توانسته اقدامات مناسبی داشته باشد.
واعظی با ارائه آمار و ارقامی در حوزه اطلاعات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: پهنای باند استان مازندران از ۵۳ به ۲۱۰ گیگ یعنی چهار برابر، ظرفیت شبکه انتقال از ۹۷ به ۳۲۷ گیگ یعنی ۳.۵ برابر رسیده است همچنین تمام روستاهای استان یعنی ۳۶۲۱ روستا دارای ارتباط تلفنی شده اند.
وی ادامه داد: سال گذشته ۱۰۱ روستا به اینترت وصل شد و ارتباط اینترنی ۱۶۰۰ روستا نیز روز گذشته برقرار شد و مشترکان اینترنت استان مازندران هم از ۲۰۰ هزار به بیش از ۲ میلیون مشترک رسیده است.
وی ادامه داد: در جریان سفر به این استان ۸ پروژه بهرهبرداری شد که شامل افزوده شدن۰ ۵ گیگ به پهنای باند، ۱۳۷ گیگ به شبکه انتقال، افزایش شهرهای مجهز به نسل سوم تلفن همراه به ۴۴ شهر و واگذار نسل چهارم تلفن همراه به ۱ شهر و افتتاح پنجره واحد و اعطای مجوز مرکز آپا به دانشگاه مازندران این پروژهها را شامل میشود که ۳۲۳۰ میلیارد ریال توسط بخش دولتی و خصوصی در این راستا سرمایه گذاری انجام شده است.
وزیر ارتباطات افزود: تا پایان دولت برنامه داریم تا ۸۰۰ روستای دیگر به اینترنت وصل شود. همچنین ظرفیت شبکه انتقال این استان ۳ برابر، پهنای باند ۴ برابر افزایش خواهد یافت. کشیده شدن ۵۲ کیلومتر فیبر نوری در بین شهرها و ایجاد چند دیتا سنتر، ارائه نسل سوم تلفن به ۵۸ شهر به طور کامل و ارائه نسل چهارم به ۴۰ شهر با سرمایه گذاری ۶۴۰۰ میلیارد ریال از جمله پروژههایی است که تا پایان دولت در این استان انجام خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع اقتصاد مقامتی و اقداماتی که در دولت برای تحقق این بحث انجام شده اشاره و بر لزوم همکاری دستگاههای اجرایی و وزارتخانهها برای ایجاد و اجرای هرچه بهتر دولت الکترونیکی تاکید کرد.
انتهای پیام