سازنده و خالق این انگشتر، علی جنگی است که معتقد است این اثر تنها یک انگشتر نیست، بلکه تابلوی هنری است که وی برای ساختش تمام وجود خود را به کار گرفته و آن را با عشق ساخته و به پایان رسانده است.
استاد علی جنگی آثار هنری دیگری نیز پیش از این داشته که از آن جمله میتوان به نوشتن ریزترین آیتالکرسی جهان به خط نستعلیق به صورت برجسته در ابعاد میلیمتری روی رکاب انگشتری اشاره کرد یا به انگشتر فاخر «یا حسین» که در این اثر 6 «یا حسین» به یاد 6 گوشه ضریح مطهر حضرت اباعبدالله (ع) در نظر گرفته روی رکاب انگشتر قلمزنی شده است.
استاد علی جنگی، فرزند استاد حاج اسماعیل جنگی پدر هنر قلمزنی استان خراسان رضوی است که آوازه وی مرزهای ایران اسلامی را درنوردیده است. استاد جنگی از کودکی نزد پدرش مشغول به آموزش قلمزنی شد و آنقدر اشتیاق به این هنر نزد وی بود که اولین انشا دوران تحصیلش را که میخواهید چکاره شوید؟ با عنوان من میخواهم قلمزن شوم، آغاز کرد. وی به توصیه پدرش، به آموزش مجسمهسازی و طراحی زیر نظر استاد محمود عطاییفر پرداخت و خطاطی را نیز نزد استاد سیدرضا وزیری آموخت و هنرش را به جهانیان با قلمزنی روی رکابهای انگشتر از جنس طلا و بیشتر نقره معرفی کرد. این هنرمند با آثار خاص هنری و معنوی که از خود به جا گذاشته هنر قلمزنی را در بالاترین سطح ممکن به رخ تمام جهانیان کشیده و به این هنر که بیش از پنج تا هفت هزار سال قدمت دارد، سبک قلمزنی سه بعدی در ابعاد میلیمتری را به عنوان پیشرفتهترین سبک قلمزنی جهان ارائه و آثار بینظیری خلق کرده که تاکنون کسی نتوانسته نظیر آن را به وجود آورد.
استاد جنگی که دوست دارد هنر خود را به دیگران نیز آموزش دهد، درخصوص دلیل آمیخته بودن هنر با روح معنویت در آثارش گفته است که وقتی آثارت در قالب معنویت باشد با تامل بیشتری دیده میشود و جدا از دید هنری که دارد تاثیر خاصی بر بیننده میگذارد و میتواند نتایج بهتری را به همراه داشته باشد.
وی هر سفارشی را هم قبول نمیکند و این را میتوان براحتی از سفارشات پردرآمدی که آنها را نپذیرفته فهمید؛ سفارشاتی مثل قلمزنی و حکاکی عکس شیوخ عرب یا حتی آرمهای شیطانپرستی که سفارش دهندگان آنها کم هم نبودهاند.
حالا اما خلوص او در کنار هنرنماییهای بینظیرش، به خلق یکی از زیباترین انگشترهای جهان منجر شده که البته نفیسترین انگشتر هنری معنوی جهان هم نامگذاری شده است؛ انگشتر ضامن آهو که برای آن زمان و رنج زیادی را متحمل شده و آنطور که میگوید فقط برای سر آهو حدود 70 روز وقت گذاشته است؛ سر آهویی که آنقدر کوچک است که حتی براحتی دیده نمیشود.