شناسهٔ خبر: 14907947 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

معاون عمرانی استاندار مازندران:

779 پروژه در مازندران به بهره‌برداری می‌رسد

معاون عمرانی استاندار مازندران گفت: در هفته دولت 779 پروژه با اعتبار 623 میلیارد تومان در استان به بهره‌برداری می‌رسد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، علی نبیان در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از سالن ورزشی روستای عزیزک بهنمیر با اشاره به اقدامات دولت در بحث اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام و توجه به اجرای پروژه‌های عمرانی در سطح روستاها، اظهار کرد: با اقدامات خوب و موثر دولت در بحث اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام و توجه به عمران و آبادانی سطح روستاها امروز بیش از پیش شاهد آرامش، آسایش و نشاط در بین مردم مازندران هستیم.


وی با بیان اینکه اجرای پروژه‌های متعدد در سطح استان حاصل زحمات مسئولان استانی، شهرستانی و کشوری با مشارکت مردم مازندران بود، افزود: دهیار دهستان عزیزک توانست با کمک مردم و مسئولان پروژه بزرگی که چندین سال نیمه‌کاره رها شده و از نیازهای اصلی مردم روستا بود به اتمام رساند و این امر نشان‌دهنده تدبیر دولت در زنده کردن امید به زندگی مردم است.

معاون عمرانی استاندار مازندران با بیان اینکه در هفته دولت 779 پروژه با اعتبار 623 میلیارد تومان در استان به بهره‌برداری می‌رسد، ادامه داد: این اقدامات، اقدامات ارزنده‌ای است که باید ارج نهاده شود.

نبیان در پایان با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های مردم بهنمیر تعریض و بازگشایی جاده بهنمیر به بابل است، اظهار کرد: تعریض و بازگشایی این محور باید هر چه زودتر در دستور کار اداره راه و شهرسازی قرار گیرد.
 
انتهای پیام/