به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما
، محمد امین سازگار نژاد در مصاحبه با رادیو اقتصاد با اشاره به روابط دیرینه ایران و آلمان در موضوع آموزشهای مهارتی و اجرای پروژههای مشترک در این زمینه با همکاری بانک جهانی افزود: ایران علاقه مند به تقویت و ادامه دوباره همکاریهای مشترک در زمینه آموزش مهارتهای شغلی با کشور آلمان است.
وی اظهار داشت : ایران در روابط جدید خواستار همکاری بیشتر کشور آلمان در مورد استانداردهای شغلی، استانداردهای آموزشی، صلاحیت حرفهای و همچنین تربیت مربیان است.
معاون وزیر کار گفت: در سال جاری با همکاری دو طرف و با حضور همه ذینفعان بخش دولتی و غیردولتی ایران یک کارگاه آموزشی در زمینه آموزش مهارتهای شغلی برگزار تا همکاریهای مشترک با پتانسیل بیشتری ادامه یابد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه موضوع مهارت آموزی در جهان امروز با موضوع تکنولوژی گره خورده است، افزود: موضوعاتی همچون تبادل تجربیات، اطلاعات، ایجاد فرصت برای انتقال تکنولوژی آموزشی و همچنین فرصتهای آموزشی برای مربیان، استاد مربیان و همکاری در زمینه استانداردهای آموزشی، شغلی، صلاحیتهای حرفهای در جهان امروز در تبادل و تعامل میتواند ارتقا پیدا کند.
سازگارنژاد اظهارداشت: به هر صورت سازمان آموزش فنی و حرفهای در زمان حیات خود همواره توانسته در این رابطه همکاریهای سازندهای با کشورهای دنیا به ویژه آلمان داشته و بهرههای فراوان برده است.
وی همچنین کارگاه مشترک آموزشی بین ایران و آلمان را یک فرصت مغتنمی بر ای کشور دانست و گفت: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی بهره گیری از تجارب و انتقال تکنولوژی آموزشی، تربیت کادر آموزشی مجرب، آموزش مهارتهای شغلی، پژوهش و تحقیقات مرتبط با آموزش مربیان، اقتصاد آموزش و در نهایت پیشرفت پایدار در آموزش مهارتهای شغلی است.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور آموزشهای مجازی را فرصتی برای اقتصاد کردن آموزشها در کشور عنوان کرد و افزود: آلمان و دیگر کشورهای پیشرفته صنعتی دنیا از تجربیات خوبی در این زمینه برخوردار هستند.
وی با اشاره به این جمله که فنی و حرفهای به دنبال بهره گیری از تکنولوژی شبیه سازها در فرآیند اجرایی آموزشهاست، بیان داشت: این سازمان 10 سال از تکنولوژی آموزش شبیه سازی عقب مانده که باید به سرعت جبران شود.
سازگار نژاد یادآور شد : آموزشهای مهارتی یک پدیده جهانی است و تبادل تجارب میتواند در ارتقای منابع انسانی بسیار اثرگذار باشد.