شناسهٔ خبر: 14905628 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه تعادل | لینک خبر

اخبار

صاحب‌خبر -

ايران، رييس دوره‌اي
«سيانزا» شد
جمهوري اسلامي ايران رسما به‌عنوان رييس دوره‌يي دبيرخانه و ميزبان گروه منطقه‌يي سيانزا (SEANZA) انتخاب شد. به گزارش روابط عمومي بانك مركزي، در جريان سفر رييس كل بانك مركزي و هيات همراه به نپال براي شركت در اجلاس روساي كل با موضوع «دسترسي خدمات مالي، ارائه و گسترش خدمات بانكي به آحاد جامعه» جمهوري اسلامي ايران رسما به‌عنوان ميزبان و رييس دوره‌يي گروه منطقه‌يي سيانزا انتخاب شد. گروه منطقه‌يي سيانزا (SEANZA) با هدف تبادل تجربيات و اطلاعات و نيز برگزاري دوره‌هاي آموزشي به‌ويژه در زمينه موضوعات نظارتي در سال1956 تاسيس شده است. اين گروه متشكل از بانك‌هاي مركزي و نهادهاي كشورهاي جنوب شرقي آسيا، نيوزيلند و استرالياست. ازجمله اعضاي اصلي اين نهاد مي‌توان به 20عضو اصلي و از آن ميان به مطرح‌ترين اعضاي آن شامل چين، ژاپن، هند، سنگاپور و استراليا اشاره كرد. اين نهاد منطقه‌يي دبيرخانه دايمي ندارد و با موافقت اعضا، يك كشور به‌عنوان رييس دوره‌يي انتخاب و به مدت دو سال رويدادهاي سيانزا شامل دوره‌هاي آموزشي با همكاري نهادهاي بين‌المللي مانند موسسات ثبات مالي FSI، نشست مشورتي، دوره بانكداري مركزي CBC و اجلاس روساي كل GS را راهبري و برگزار مي‌كند. اين اجلاس ظرف مدت امروز و فردا در كشور نپال در حال برگزاري است.

پرداخت سود سهامداران «خاك چيني» در بانك صادرات
پرداخت سود سهامداران شركت صنايع خاك چيني مربوط به سال مالي منتهي به پايان اسفند١٣٩٤ ازسوي شعب بانك صادرات ايران آغاز شد. به گزارش روابط عمومي بانك صادرات ايران، براساس قرارداد منعقده بين اين بانك و شركت صنايع خاك چيني سود سهام سال مالي منتهي به پايان اسفند١٣٩٤ از طريق كليه شعب بانك صادرات ايران از روز چهارشنبه، سوم شهريور سال جاري شروع شده است.
 در اين رابطه سهامداران حقيقي شركت يادشده مي‌توانند با ارائه مدارك هويتي نظير كارت ملي، شناسنامه، برگه سهام مربوطه به شعب اين بانك مراجعه و سود سهام خود را دريافت كنند يا به ساير حساب‌هاي خود انتقال دهند. براساس اين گزارش پرداخت سود طرح مذكور صرفا توسط بانك صادرات ايران انجام پذيرفته و سهامداران مي‌توانند براي كسب اطلاعات بيشتر و رفع مشكلات احتمالي با شماره تلفن ١٠-٢٢٠١٨١٠٧ تماس بگيرند.

نقش بانك شهر در موفقيت پروژه‌هاي عمراني شهري
رييس شوراي اسلامي شهر قم با اشاره به تعامل مناسب شهرداري اين شهر با بانك شهر گفت: حمايت‌هاي بانك شهر در به سرانجام رسيدن پروژه‌هاي عمراني شهر قم نقش بسيار موثري داشته است. به گزارش مركز ارتباطات و روابط‌عمومي بانك شهر، ولي‌اله بياتي، رييس شوراي اسلامي شهر قم با اشاره به فعاليت‌هاي عمده شهرداري‌ها گفت: شهرداري‌ها 370وظيفه دارند كه اين وظايف در لايه‌هاي مختلف زندگي مردم ديده مي‌شود و اين خدمات بايد مداوم باشد و در سريع‌ترين زمان ممكن هم انجام بگيرد و چنانچه مديريت شهري كه تركيبي از شورا و شهرداري است موفق به انجام وظايف خود شود، مي‌تواند رضايتمندي شهروندان را رقم بزند. وي اجراي پروژه‌هاي عمراني را از عمده‌ترين فعاليت‌هاي شهرداري‌ها دانست كه 70درصد بودجه سالانه شهرداري را به خود اختصاص مي‌دهد و افزود: اگر اين پروژه‌ها به خوبي اجرا شوند، علاوه بر صرفه‌جويي در هزينه‌ها، رضايت و تعلق خاطر شهروندان نيز كسب مي‌شود. رييس شوراي اسلامي شهر قم در ادامه با اشاره به وجود سالانه حدود 20ميليون زائر در قم و نياز به اجراي پروژه‌هاي خدماتي و گردشگري اظهار كرد: شهرداري‌ها در همه شهرها، محل بسيار خوبي براي تامين بسياري از منابع بانكي هستند و تاسيس بانك شهر در اين زمينه اقدام بسيار خوبي بود.
بياتي با تاكيد بر اهميت تعامل شهرداري كلان‌شهرها با بانك شهر تصريح كرد: اين بانك مي‌تواند پشتيبان خوبي در اجراي پروژه‌هاي عمراني براي شهرداري‌ها باشد و در شهر قم با حمايت بانك شهر همه پروژه‌ها فعال هستند. وي با اشاره به استفاده از تسهيلات بانك شهر براي پيشبرد پروژه‌هاي عمراني گفت: سال 93 پروژه مترو قم به طول 7/14كيلومتر به دليل مشكلات مالي در آستانه تعطيلي بود كه با ارائه تسهيلات 500ميليارد ريالي بانك شهر اجراي اين پروژه با سرعت ادامه يافت. رييس شوراي اسلامي شهر قم با بيان اينكه تعامل بانك شهر و شهرداري، امكان كسب موفقيت‌ها را بيشتر مي‌كند، افزود: در دو سال اخير پورزرندي و اعضاي هيات‌مديره اين بانك سفرهاي متعددي به اين شهر داشتند و بسياري از مشكلات در اين جلسات مطرح و پيگيري شد و قطعا اين تعامل مي‌تواند، همواره گسترش يابد.
بياتي در ادامه با اشاره به استقبال شهروندان استان قم از پيشخوان‌هاي شهرنت بانك شهر گفت: با توجه به اين استقبال سعي كرديم، مكان‌هاي بسيار مناسبي براي استقرار شهرنت‌ها اختصاص دهيم تا هم مديريت شهري و هم شهروندان از آن منتفع شوند. وي نقش بانك شهر را در به سرانجام رسيدن پروژه‌ها بسيار مثبت ارزيابي كرد و گفت: با توجه به اطلاعاتي كه از دستگاه‌هاي مختلف نظارتي دريافت مي‌شود، رضايتمندي و تعامل خوبي بين مردم و مديريت شهري وجود دارد كه بخش عمده‌يي از اين رضايت به دليل كمك‌هاي بانك شهر است. بياتي، ثبات مديريت در بانك شهر را از دلايل عمده موفقيت در اين بانك و سبب‌ساز ارتقاي آن دانست و افزود: اين بانك، بانك شهروندان است و بانك شهر متصل به خدماتي است كه شهرداري‌ها به شهروندان مي‌دهد و مي‌تواند با برنامه‌ريزي بلندمدت به رتبه اول و دوم در جمع بانك‌هاي كشور برسد.
رييس شوراي اسلامي شهر قم در ادامه با بيان اينكه شهرداري اين شهر از جمله سهامداران عمده بانك شهر است، افزود: اگر مردم مطمئن باشند كه شهرداري پروژه‌هاي شهري را به سرانجام مي‌رساند، به‌طور حتم رضايتمندي بيشتري از خدمات شهرداري خواهند داشت و بانك شهر با حمايت‌هاي خود مي‌تواند نقش موثري در اين زمينه داشته باشد.