به گزارش جامجم، 14 خرداد امسال سرقت از خانهای در خیابان شریعتی به پلیس گزارش شد. بررسیها نشان داد، سارقان پس از ورود به خانه پیرزنی 80 ساله دست، پا و دهان وی رابسته و پول نقد، طلا و جواهراتش را دزدیدهاند .
پیرزن به ماموران گفت: ساعت چهار صبح خواب بودم که دو مرد نقابدار را بالای سرم دیدم. آنها با چاقو تهدیدم کردند اگر سر و صدا کنم، مرا خواهند کشت. آنها دست و پا و دهانم را بستند و پول و طلاهایم را دزدیدند. ساعت هشت صبح پرستار به خانه آمد و دست و پایم را باز کرد و با پلیس تماس گرفت.
وی ادامه داد: من تا چند روز قبل مقدار زیادی پول و طلا در خانه داشتم که با اصرار دخترم طلاها را به او دادم و پولها را به حساب بانکیام واریز کردم. دزدان تصور میکردند پول و طلاها در خانه است و برای این که من محل مخفی کردن آنها را بگویم، زیر پایم آتش روشن کرده و شکنجهام کردند. آنها وقتی متوجه شدند در خانه طلا و پول ندارم، با سرقت طلاهای همراهم و مقداری پول متواری شدند. در ادامه مخفیگاه دو متهم در شهر پرند شناسایی شد و ماموران با دستگیری آنها مقداری از اموال سرقتی را پیدا کردند.
یکی از متهمان به نام آرش در بازجوییها گفت: بهدلیل رفت و آمد مادرم با پیرزن، از وضعیت مالی او اطلاع داشتم. میدانستم که او شبها در خانه تنهاست. در زندان با شاپور نقشه سرقت را طراحی و پس از آزادی اجرا کردیم اما خبری از پول و طلا در خانه نبود.
در ادامه تحقیقات، متهمان به سرقتهای مشابه از خانه افراد پیر و سالخورده اعتراف کردند. در بررسی اسناد و مدارک شناسایی کشف شده از مخفیگاه متهمان، کارآگاهان موفق به شناسایی یک دستگاه خودروی سواری پرشیا سفید دارای سابقه سرقت به شیوه زورگیری در خیابان گرگان شدند . شاکی پرونده سرقت خودروی پرشیا که یک زن میانسال بود، پس از حضور در پایگاه سوم آگاهی عنوان کرد: آرش، هنگامی که من از پارکینگ خانه بیرون آمده بودم، به سمت من حملهور شد. او پس از ضرب و جرح، مرا از ماشین پیاده کرد و خودش سوار شد. برای جلوگیری از سرقت خودرو، از پنجره سمت راننده آویزان شدم اما متهم سرعت ماشین را زیاد کرد و همین موضوع باعث کشیده شدن من روی زمین شد. شدت ضربه به اندازهای بود که دستم شکست.