شناسهٔ خبر: 14903109 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه آفرینش | لینک خبر

تريبون

صاحب‌خبر -

 آخوندي اعلام کرد:

قراردادنهايي با ايرباس پس از آگوست

وزير راه و شهرسازي با بيان اينکه به زودي نمايندگان ايرباس براي امضاي قرارداد نهايي به ايران مي‌آيند، گفت: اميدواريم قبل از پايان سال 2016 هواپيماها وارد کشور شود.به گزارش مهر، عباس آخوندي با بيان اينکه اتفاقات مهمي در حوزه هاي حمل و نقل و مسکن افتاده است، گفت: در حوزه حمل و نقل بزرگترين اتفاق موضوع هوانوردي است و موفق شديم در بحث ايرباس موضوع تامين مالي آن را نهايي کنيم که پيشرفت بسيار بزرگي است و قرارداد با ايرباس در مراحل نهايي قرار دارد.وي با اشاره به اينکه پس از ماه آگوست نمايندگان ايرباس به ايران مي آيند و قرارداد نهايي مي شود، افزود: با اين حال همچنان منتظر تائيديه سازمان اوفَک (OFAC)هستيم البته از آنجا خبرهاي مثبتي رسيده است که به زودي مجوز اوفک داده خواهد شد.

وزير راه و شهرسازي با اعلام اينکه دو بار نمايندگان شرکت بوئينگ به ايران آمدند و پيشنهادات را ارائه کردند، اظهار داشت: مذاکرات به خوبي پيش مي رود و اميدواريم قبل از پايان سال 2016 هواپيماها وارد کشور شود. البته عاملي در اين بين وجود دارد که در کنترل ما نيست و آن اوفَک است، چنانچه بوئينگ و ايرباس در اسرع وقت مجوز اوفک را بگيرند مسائل نهايي مي‌شود.

آخوندي در خصوص اينکه با توجه به رفتارهاي کارشکنانه آمريکا اين قرارداد تا چه حد امکان دارد که عملي شود، گفت: ما موظفيم به مذاکرات تکيه کنيم و فضا فضاي مثبتي است و طرف ها تعهد کردند البته سياست دنياي پيچيده اي دارد و بايد ببينيم در عمل چه مي شود.

آغاز اجراي طرح سراسري مسکن قسطي از پاييز

با راه‌اندازي سامانه اطلاعاتي واحدهاي مسکن اقساطي انبوه‌سازان از ماه آينده، اين واحدها به‌صورت سراسري براي فروش عرضه مي‌شود، برنامه‌اي که به‌طور قطع تأثير به‌سزايي در بازار مسکن و قيمتهاي آن خواهد داشت.به گزارش تسنيم، سرانجام پس از مدت‌ها حرف و حديث و حاشيه براي طرح فروش مسکن قسطي، از پاييز با راه‌اندازي سامانه اطلاعاتي واحدهاي ساخته شده انبوه‌سازان عرضه مي‌شود.

مسکن قسطي طرحي بود که انبوه‌سازان پيشنهاد اجراي آن را ارائه کردند و انتظار داشتند بانک مسکن به‌عنوان بانک مورد اعتماد فروشنده و خريدار کارگزار اين برنامه شود. بانک مسکن نيز در ابتدا درخواست کارمزد 5 درصدي را براي اين طرح کرد که با مخالفت انبوه‌سازان مواجه شد. سرانجام پس از کش و قوسهاي فراوان بانک مسکن پيشنهاد کارمزد 2.3 درصدي را براي مسکن قسطي داد تا به اين ترتيب طرح انبوه‌سازان وارد فاز عملياتي شود.

اوايل مردادماه امسال برزگر رئيس کانون انبوه‌سازان در جمع خبرنگاران از آغاز فروش 250 هزار مسکن قسطي با نرخ توافقي خبر داده و گفته بود: هفته آينده (اواسط مردادماه) سامانه جامعي براي طرح مسکن قسطي رونمايي مي‌شود، در اين سامانه اطلاعات مربوط به واحدهاي مسکن که قرار است فروش اقساطي شوند از سراسر کشور جمع‌آوري شده که خريداران مي‌توانند از آن استفاده کنند.

اين در حالي بود که در هفته مورد نظر اين سامانه راه‌اندازي نشد تا اين‌که چهارشنبه هفته گذشته عضو انجمن انبوه‌سازان با بيان اين‌که سامانه مذکور هنوز آماده نيست به تسنيم گفت: سامانه فروش قسطي مسکن تا يک ماه آينده راه‌اندازي مي‌شود.رهبر با تأکيد بر اين‌که به اين ترتيب انبوه‌سازان به‌صورت مستقل مي‌توانند نسبت به فروش و عرضه واحدهاي خود اقدام کنند، افزود: پيشنهاد اوليه فروش قسطي مسکن متعلق به انجمن انبوه‌سازان استان تهران بوده و هدف ما از ارائه اين پيشنهاد رها شدن پروسه خريد و فروش مسکن از قيد و بندهاي دولتي بود تا انبوه‌سازان بتوانند کالاي توليد شده خود را به‌صورت نقد و اقساط به‌فروش برسانند.

مشمولان جديد نظام ماليات بر ارزش افزوده فراخوانده شدند

سازمان امور مالياتي کشور مشمولان مرحله هفتم اجراي نظام ماليات بر ارزش افزوده را فراخوان کرد.

به گزارش مهر، سازمان امور مالياتي کشور، مشمولان مرحله هفتم اجراي نظام ماليات بر ارزش افزوده را فراخواند. بر اين اساس در اطلاعيه‌اي که صادر شده آمده است: بنا به اختيارات حاصل از مقررات ماده «18» قانون ماليات بر ارزش افزوده، بدينوسيله فعالان اقتصادي (عرضه کنندگان کالا و ارائه دهندگان خدمات) مشمول مرحله هفتم ثبت‌نام نظام ماليات بر ارزش افزوده به منظور آموزش و اجراي مقررات و موضوع اين قانون به شرح زير تعيين و اعلام مي‌شوند:

کليه اشخاص حقوقي فعال با هر حجم از فروش و يا درآمد (کالا و خدمات) (به استثناي اشخاص حقوقي با فعاليت‌هاي صرفا معاف موضوع ماده «12» قانون ماليات بر ارزش افزوده) که به موجب فراخوان‌هاي قبلي تاکنون براي اجراي قانون فراخوان نشده‌اند، مشمول اجراي قانون خوانده شد.

اشخاص حقوقي که بعد از تاريخ اجراي فراخوان نيز ايجاد، تاسيس و به ثبت مي‌رسند و يا شروع به انجام فعاليت مي‌کنند، در صورت فعاليت با هر حجم از فروش و يا درآمد (کالا و خدمات) از اولين دوره مالياتي بعد از شروع فعاليت (عرضه کالا و ارائه خدمات) مشمول اجراي قانون مي‌باشند.تذکر بسيار مهم: فعالان اقتصادي که واحد شرايط مراحل اول تا ششم ثبت‌نام و اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده بوده‌اند، حتي در صورت انطباق با شرايط مشموليت مرحله هفتم ثبت‌نام اين نظام مالياتي جزو موديان مشمول مراحل قبلي ثبت‌نام و اجراي قانون محسوب و مکلف به اجراي مقررات از تاريخ شمول فراخوان مربوط، خواهد بود.

برچسب‌ها: