شناسهٔ خبر: 14900805 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

امام‌جمعه قائمیه:

پدیده تروریسم برهم زننده‌ اصلی امنیت جهانی است

خطیب جمعه قائمیه گفت: پدیده شوم و خطرناک تروریسم که زائیده تفکر سیاسی سلطه‌جویانه و استکباری مستکبران است برهم زننده‌ اصلی امنیت جهانی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قائمیه، حجت‌الاسلام قهرمان عباسی در خطبه‌های نماز جمعه امروز این شهر در مورد پدیده تروریسم اظهار داشت: واژه ترور به معنی ترس و وحشت بسیار و تروریسم یعنی به‌کارگیری شیوه خشونت‌آمیز توأم با ترس و وحشت باانگیزه‌ سیاسی است.

امام‌جمعه قائمیه گفت: امروزه در جهان پدیده تروریسم با شیوه‌های مختلف بروز و ظهور می‌کند، مانند بمب‌گذاری، آدم‌کشی، آدم‌ربایی، گروگان‌گیری، هواپیماربایی که البته بمب‌گذاری از شایع‌ترین نوع آن است.

عباسی با اشاره به روی آوردن اربابان قدرت و ثروت و نظام استکباری به پدیده تروریسم بیان کرد: دیگر با وجود بیداری و آگاهی ملّت‌ها عدم پذیرش سیاست سلطه‌جویانه از طرف آن‌ها قدرت‌های استکباری همانند گذشته کمتر می‌توانند از طریق جنگ‌های نظامی و گفتمان دیپلماتیک فریبنده و حاکمیت قدرت‌های استعماری و استبدادی موجودیت خود را حفظ کنند و منابع و ذخایر دنیا را به غارت ببرند.

وی تصریح کرد: مهم‌ترین و اساسی‌ترین معضل و تهدیدی که جهان معاصر با آن مواجه است پدیده تروریسم است و این پدیده شوم و خطرناک که زائیده تفکر سیاسی سلطه‌جویانه و استکباری مستکبران بوده برهم زننده‌ اصلی امنیت جهانی است.

خطیب جمعه قائمیه گفت: امروز تنها کشوری که به معنای واقعی چه در عمل و چه در گفتمان سیاسی با موضوع خطرناک برهم زننده امنیت جهانی برخورد قاطع و با تمام توان و نیرو مقابله می‌کند نظام جمهوری اسلامی ایران است.

امام‌جمعه قائمیه با اشاره به سخنان حکیمانه مقام معظم رهبری با دولت‌مردان در هفته دولت خاطرنشان کرد: نیروهای امنیت‌ساز که همان سازمان و تشکیلات امنیتی کشور اعم از نیروهای نظامی، انتظامی و اطلاعاتی و سپاهی و بسیجی است باید مورد تکریم و در کانون توجهات دولت و ملت قرار گیرند.

عباسی تصریح کرد: روحیه انقلابی یعنی توان مبارزه با دشمن را در خود تقویت کردن و از تحرکات دشمن غافل نبودن و همیشه در تعقیب دشمن بودن، چراکه دشمن برای ضربه زدن به روحیه انقلابی مردم سه عنصر و عامل، نفوذ، نفاق، انحراف را توأمان و با یکدیگر به‌کار گرفته است.

وی در پایان اظهار داشت: نفوذ یعنی به‌کارگیری نیرو در درون تشکیلات نظام و در مراکز تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری، نفاق یعنی شعار بدون اعتقاد و عمل و برنامه انحراف یعنی جابه‌جایی هدف، جایگزینی هدف فرعی به‌جای هدف اصلی است.

انتهای پیام/2448/ک40/