شناسهٔ خبر: 14899394 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس سازمان برنامه و بودجه گیلان:

مدارس بلااستفاده روستایی در اختیار هلال احمر قرار گیرد

رئیس سازمان برنامه و بودجه گیلان با بیان اینکه در نقاط روستایی حدود 30 درصد مدارس بلااستفاده می‌باشد، گفت: با هماهنگی با اداره کل آموزش و پرورش می‌توان این ساختمان ها را در اختیار هلال احمر گذاشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، کیوان محمدی در دیدار با سرپرست و معاونین جمعیت هلال احمر استان گیلان، اظهار کرد: هلال احمر یک سازمان و نهاد مردمی و فرابخشی است. این سازمان به جهت گستردگی خدمات و شمولیت کار باید در جهت تحقق با سازمان های مرتبط تعامل داشته باشد تا بتواند در جهت خدمات دهی بهتر و مناسب تر، امکانات بیشتری جذب کند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گیلان افزود: جمعیت هلال احمر استان باید فعالیت‌های خود را در شهرستان‌های مختلف گیلان جدی‌تر دنبال کند. البته سازمان برنامه و بودجه استان در راستای حمایت از هلال احمر استان تا حد امکان به مدد این جمعیت خواهد آمد.

وی پروژه‌های جدید و بزرگ را در وضعیت کنونی به جهت تخصیص محدود منابع به صلاح استان ندانست و گفت: برای رسیدن به مقصود، نگاه هلال احمر باید عمدتا نگاه ملی باشد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: بودجه ای که از سازمان برنامه و بودجه کشور برای گیلان تخصیص  می‌یابد، علی الظاهر 10 درصد بودجه عمرانی است، اما به حسب واقع حدود 3.5 الی 7 درصد می باشد لذا با این درصد بودجه عملا نباید سراغ پروژه‌های جدید رفت. قبلا نیز در جلسات گذشته عرض کردم، بودجه استانی برای لکه گیری و جبران نواقص پروژه‌هاست.

محمدی تصریح کرد: درخصوص پروژه های جدید، هلال احمر استان باید ملی فکر کند تا بتواند از اعتبارات ملی در جهت تکمیل پروژه‌ها استفاده کند.

وی با بیان اینکه در چابک‌سازی جمعیت هلال احمر استان، سازمان برنامه و بودجه می‌تواند یاری گر باشد، عنوان کرد: تجهیز ساختمان مرکزی هلال احمر، سودهی داروخانه هلال احمر با سازوکار جدید، پاسخ به مطالبات تامین اجتماعی و... از جمله مواردی است که با هماهنگی معاونت بودجه سازمان حل و فصل می شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان گیلان اظهار کرد: در نقاط روستایی حدود 30 درصد مدارس بلااستفاده می‌باشد که با هماهنگی با اداره کل آموزش و پرورش می‌توان این ساختمان ها را در اختیار هلال احمر گذاشت. قطعا نفع آن به آموزش و پرورش و هلال احمر خواهد رسید لذا باید سازوکاری تشکیل داد و وضع موجود را به وضعیت مطلوب برسانیم.

مهدی ولی پور، سرپرست جمعیت هلال احمر استان گیلان نیز در این نشست، تهیه زمین و جانمایی بالگرد هلال احمر در چمخاله، توانبخشی و ایجاد مرکز دیالیز هلال احمر، مرکز جامع درمانی بخش توزیع دارو، ناکافی بودن زیرساخت های پایگاه امداد جاده‌ای، عدم ساختمان ملکی در دو شعبه هلال احمر و  ناکافی بودن اعتبارات را از جمله مسائل و مشکلات جمعیت هلال احمر استان برشمرد.



انتهای پیام

برچسب‌ها: