به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، مصطفی کافی صبح امروز در آیین افتتاحیه همایش شورای برتر دانشآموزی کشور در اردبیل اظهار کرد: با توجه به رویکرد جدید در نظام آموزش و پرورش نظیر مدیریت مبتنی بر همکاری و مشارکت توجه جدی به روابط اساسی، تمرکززدایی، مدرسهمحوری و ضرورت برخورداری مستمر از پشتیبانیهای عظیم اسلامی شوراهای دانشاموزی در مدارس را در مسیری قرار داده تا گامی بلند برای تقویت تعلیم و تربیت اسلامی از طریق واگذاری مسئولیت به دانشآموزان پایهریزی شود.
وی بیان کرد: شور و مشورت یکی از اساسیترین مفاهیم مورد تاکید در اسلام است گفت: یکی از اصول اساسی مورد توافق جمعی در اداره امور به ویژه در عرصه تعلیم و تربیت کشور همان شوراها در بخشهای مختلف است.
معاون پرورش و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: شوراهای دانشآموزی فعالیتهای آموزشی و پرورشی را در مدارس بهبود بخشیده و بازوی توانمند مدیران مدارس هستند.
کافی به یاد قرآن در مورد شورا و ضرورت تشکیل شوراهای دانشآموزی اشاره کرد و گفت: این مجموعهها فعالیتهای آموزشی و پرورشی را از طریق مشورت و همکاری دانشآموزان با مسؤولان مدارس بهبود میبخشند.
وی تصریح کرد: تشکیل این شوراها در مدارس زمینه مشارکت عملی و حضور فعال دانشآموزان در فرآیند تصمیمسازی و تصمیمگیری را فراهم میآورد.
معاون پرورش و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل تصریح کرد: بدون شک مدیران و مسؤولان آموزشی و پرورشی مدارس با حفظ جایگاه و مسئولیت خود به جای پرداختن مستقیم به همه کارها به عنوان ناظر و راهنما بسیاری از فعالیتها را به دانشآموزان واگذار میکنند.
کافی بیان کرد: این خود سبب جلب اعتماد و مسئولیتپذیری بیشتر و ظهور فعالیتهای داوطلبانه و مسئولانه دانشآموزان شده و زمینه مشارکت و تعامل هر چه بیشتر آنان برای دخالت موثر در سرنوشت خودشان را فراهم میآورد.
دبیر اجرایی همایش ملی شوراهای برتر دانشآموزی کشور گفت: اعضای این شوراها آیندهسازان این مرز و بوم هستند که به دیار سرافرازان که سرزمین قهرمانان دلاوری همچون مرحمت بالازاده 13 ساله است آمدهاند تا در یک همدلی و همفکری زمینه ارتقای این جایگاه برتر را در فضای آموزشی و پرورشی فراهم بیاورند.
کافی یادآور شد: ما در استان اردبیل میزبان همایش ملی شوراهای دانشآموزی برتر استانهای نیمه شمالی کشور هستیم تا بتوانیم زمینه پویایی، نشاط جسمی و روحی و از همه مهمتر تقویت روحیه مشارکتپذیری اجتماعی، حس مسئولیتپذیری و ایجاد تعامل همهجانبه را فراهم کرده تا نسل آینده بتواند شایسته و بهتر کار را به پیش ببرد.
انتهای پیام/62001/چ30
∎