شناسهٔ خبر: 14897937 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پانا | لینک خبر

مدیرکل دفتر امور مناطق کمتر توسعه یافته و عشایر:

امور تربیتی باید در رفتار دانش آموزان منعکس شود

مدیرکل دفتر امور مناطق کمتر توسعه یافته و عشایر وزارت آموزش و پرورش دراردوی ملی مربیان و اعضا فرزانگان در اردوگاه باهنر ضمن تاکید بر محور اخلاقی انسان ها و توسعه ی کشور گفت: امور تربیتی امر گفتمانی و نصیحتی نیست بلکه امور تربیتی در جامعه باید در رفتار و کرداردانش آموزان منعکس شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار آموزش پرورش پانا: اردوی ملی مربیان و اعضا فرزانگان که در اردوگاه شهید باهنر به منظور اموزش وارتقای سطح مشارکت و مسیولیت پذیری انها در حال برگزاری است.

 

علی نقی یزدان پناه در این اردو در جمع دانش آموزان عضو پیشتازان ضمن اعلام دشواری همکاری و همگامی مربیان در این اردو گفت: امور تربیتی امر گفتمانی و نصیحتی نیست بلکه امور تربیتی در جامعه باید در رفتار و کرداردانش آموزان منعکس شود.

 

طبق سخنان وی حوزه تشکیلات که حوزه ای کرداری اعلام شده است مربیان در تشکیلات، نقش هدایت کننده دارند نه دخالت کننده و مشکلات دانش آموزان ما در جامعه و مدارس در دانا بودن آنها نیست در توانا بودن آنهاست و باید در این تشکیلات مهارت های زندگی به آنها آموخت نظیر: مهارت نه گفتن و مهارت تصمیم گیری در مواقع خاص زندگیشان.

 

مدیرکل دفتر امور مناطق کمتر توسعه یافته و عشایر وزارت آموزش و پرورش گفت: توسعه ی هر کشور بدنبال تربیت افراد آن جامعه است و اگر در جامعه ای کردار و رفتار مناسب نباشد آن کشور توسعه یافته نیست.