محمدمهدی حسن زاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج، اظهار کرد: تاکنون 10 دوره آموزشی ویژه هنرمندان صنایع دستی برگزار کردهایم.
رئیس دانشگاه صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بهترین جاذبههای گردشگری و همچنین هنرمندان صنایع دستی در استان ما وجود دارند، افزود: اما علیرغم این ظرفیت استان ما از لحاظ نرخ بیکاری جزو آخرین استانهای کشور است.
وی با اشاره به ضرورت وجود بازارچه فروش صنایع دستی از استاندار، شهرداری و اعضای شورای شهر خواست تا هرچه سریعتر مشکلات پیش رو را حل و این بازارچه را جهت ارائه محصولات هنرمندان راهاندازی کنند.
این مسؤول با بیان اینکه برنامهها و اقدامات خوبی جهت خدمت به هنرمندان و توسعه صنایع دستی در دست اجرا داریم، ایجاد پایگاههای داده برای صنعتگران و هنرمندان، طراحی شبکههای مجازی، برگزاری دورههای کارآفرینی و صنایع دستی و فروش محصولات از طریق فضای مجازی را از جمله این اقدامات بیان کرد.
حسنزاده، تلاش جهت راهاندازی بازارچه فروش در شهرستانها، تشکیل انجمنهای مرم نهاد و گرفتن مجوز راهاندازی چهار مرکز علمی کاربردی در حوزه صنایع دستی را از دیگر برنامهها و اقدامات در دست اجرا عنوان کرد.
رئیس دانشگاه صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری کارگاههای عملی صنایع دستی در استان خبر داد و گفت: بعد از آموزشهای نظری کارگاههای عملی را برگزار خواهیم کرد.
وی در ادامه به حمایتهای صورت گرفته از هنرمندان اشاره کرد و گفت: طی سالهای اخیر حمایتهای خوبی به خصوص در بخش تسهیلات از هنرمندان صورت گرفته است.
این مسؤول با عنوان اینکه طی چند سال گذشته نتوانسته بودیم تسهیلاتی از محل صندوق توسعه ملی جذب کنیم، یادآور شد: خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته توانستیم طی یک سال اخیر 12 میلیارد تومان تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی جذب کنیم.
وی ادامه داد: امیدواریم با پرداخت این مبلغ به هنرمندان بتوانیم گامی مؤثر در رونق و توسعه صنایع دستی استان برداشته و به تحقق شعار «اقتصاد مقاومتی» در جامعه عمل بپوشانیم.
انتهای پیام/82028/خ30
∎