شناسهٔ خبر: 14897428 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان:

کتابخوانی موجب تقویت قوه عقلانیت می‌شود/ کشورهای باتکنولوژی بالا بیشترین تیراژ کتاب‌ها و مجلات را دارند

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با بیان اینکه کتابخوانی موجب تقویت قوه عقلانیت می‌شود، گفت: کشورهای با تکنولوژی بالا بیشترین تیراژ کتاب‌ها و مجلات را دارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، جعفر محمدی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آخرین نمایشگاه کتاب در زنجان، دو سال قبل برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه مخاطب زنجانی به ویژه در بحث کتاب در دو روز آخر بیشتر می‌شود و در دو روز آخر درخواست تمدید می‌کند، از همشهریان خواست که خرید و بازدید خود را به دو روز آخر نگذراند.

 معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان همچنین به بحث فروش بن نیز اشاره کرد و گفت: دو سال پیش نیز تعداد بن پیش بینی‌شده تمام شد و این امر نشان از استقبال مردم از نمایشگاه داشت.

محمدی با مطلوب ارزیابی کردن وضعیت نمایشگاه فعلی تصریح کرد: امسال ناشران بسیار معتبر در نمایشگاه حضور دارند و به لحاظ کیفی نیز خوب است که با این وضعیت تصورم بر این است که امسال استقبال خوب باشد.

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با اشاره به تبلیغات محیطی، پیامکی و رادیو و تلویزیونی نمایشگاه کتاب افزود: به نظر می‌رسد تبلیغات کافی است و امیدواریم با وضعیت موجود همشهریان بازدید را به روز آخر نکشانده چرا که در این صورت با حجم عظیمی از بازدید کننده در روز آخر مواجه می‌شویم که درخواست تمدید زمان را خواهند داشت.

وی با اشاره به جابه‌جایی محل نمایشگاه از کاسپین به مصلی خاتم‌الانبیای زنجان گفت: علت جابه‌جایی، پر بودن نمایشگاه کاسپین بود، از همین رو تصمیم بر این شد که نمایشگاه در این محل برگزار شود.

محمدی ادامه داد: درست است که اینجا مجهز به ملزومات نمایشگاه نیست و وجود مشکلات را در این مکان منکر نیستیم، ولی امیدواریم با همکاری دوستان نمایشگاه خوبی برگزار شود.

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با اشاره به همکاری صمیمانه شرکت‌های خدمات رسان در برگزاری نمایشگاه گفت: خوشبختانه همه پای کار هستند و با ایجاد فضا، نمایشگاه خوبی دایر شده و از نظر من نمایشگاه نمره قبولی گرفته است.

وی با اشاره به استقبال مردم از نمایشگاه کتاب طی ادوار گذشته افزود: عقیده بنده این است که نمایشگاه خوب و پر محتوایی از حیث کتاب‌های عرضه شده دایر است و اگر شهروندی به نمایشگاه بیاید، دست پر برمی‎گردد.

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با تاکید بر فرهنگ‌سازی امر مطالعه در جامعه گفت: با برگزاری یک نمایشگاه نمی‌توان یک انقلاب در بحث کتاب و کتابخوانی ایجاد کرد، اما باید تلاش کرد که کتاب در سبد خانوارها قرار بگیرد، چرا که صرفا تب‌لت و تلویزیون کافی نیست.

محمدی به بحث فضای مجازی نیز اشاره کرد و افزود: فضای مجازی فی‌نفسه تهدید نیست مگر اینکه آن را تبدیل به تهدید کنیم، برای مثال تلگرام جایی نیست که حرف جدی در آن زده شده و با آن فرهنگ‌سازی شود.

وی با اشاره به اینکه و هیچ چیز جای رسانه‌ را نگرفته و هیچ رسانه‌ای در جامعه اضافی نیست، گفت: باید نگاه محتوایی به رسانه داشته و هرچیزی را از رسانه قبول نکنیم.

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با اشاره به روند محبوبیت رسانه‌های مختلف اظهار کرد: یک زمانی غلبه تلویزیون زیاد بود و الان فضای مجازی و تلویزیون مخاطب بیشتری دارند، در حالی که کتاب در هر دو زمان در حاشیه قرار گرفته است.

این مسؤول با بیان اینکه در کشورهای دارای تکنولوژی بالا هنوز هم کتاب‌ها و مجلات بیشترین تیراژ را دارند، گفت: کتاب خواندن موجب تقویت قوه عقلانیت خواهد شد و تلویزیون قادر به این امر نیست.

محمدی با تاکید بر تقویت سواد رسانه‌ای گفت: باید به عنوان یک فرد سواد رسانه‌ای خود را بالا برده و در استفاده از رسانه‌ها دیدگاهمان را عوض کنیم.

وی با ابراز رضایت از خدمات الکترونیکی ارایه شده در این دوره از نمایشگاه گفت: بانک شهر با تجربه‌ای که در نمایشگاه تهران داشت در نمایشگاه کتاب زنجان نیز خدمات مطلوبی را ارائه می‌کند.

انتهای پیام/73005/ق40