به گزارش ایسنا، حجتالله ایوبی در آیین افتتاح پروژههای هفته دولت در هتل سه ستاره کوروش سرعین با اشاره به عملکرد دولت تدبیر و امید، گفت: باید بگوییم که مهمترین اتفاق در طول سه سال اخیر، آرامش، امنیت، ثبات و امیدی است که در دلها زنده شده است.
وی تاکید کرد: امروز چهره جمهوری اسلامی ایران در دنیا عوض شده و تدبیر مقام معظم رهبری، اراده یک ملت و توان و کارآزمودگی دولت تدبیر و امید مسیری را باز کرده که نتیجه آن را میبینیم.
ایوبی با بیان اینکه استان اردبیل بلحاظ برخورداری از سالنهای سینما جزو استانهای محروم کشور است، گفت: متاسفانه سرعین نیز به عنوان یک شهر گردشگری در کشور از داشتن سالن سینما محروم است.
وی با بیان اینکه سرمایهگذاران بخش خصوصی میتوانند در خصوص ایجاد سالنهای سینما در شهر توریستی سرعین اقدام کنند، افزود: این امر یک حرکت اقتصادی است و سرمایهگذاران سود کلانی را در این خصوص بدست میآورند.
ایوبی از حمایت دولت از سرمایهگذاری در ایجاد سالن سینما در شهر توریستی سرعین خبر داد و تصریح کرد: در صورت ایجاد سالنهای سینمایی در شهر توریستی سرعین، میتوان جشنوارههای ملی سینمایی را در این شهر برگزار کرد.
معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه امروز در بحث فروش فیلم آمارهای سه سال اخیر با سالهای قبل قابل مقایسه نیست، گفت: در سال 1392 سینمای ایران در مجموع ۲۵ میلیارد تومان فروش داشته است که این رقم در سال 1393 به ۵۴ میلیارد تومان، در سال 1394 به ۷۴ میلیار تومان و در سالجاری در آستانه ۱۰۰ میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه در طول این مدت سینمای جمهوری اسلامی ایران موفق شده است 370 مرتبه حائز رتبههای برتر در سراسر دنیا شود، افزود: خوشبختانه طی چند سال اخیر فوج فوج از سینماگران با امید به فعالیت مشغول هستند.
سرعین با سرمایهگذاری بومی به نگین گردشگری کشور تبدیل شده است
فرماندار سرعین نیز گفت: سرعین با سرمایهگذاری بومی به نگین گردشگری کشور تبدیل شده است.
عاطف ناصری با بیان اینکه باید سرعین را از طریق برگزاری جشنوارههای متعدد فصلی به گردشگران بشناسانیم، گفت: جشنواره زمستانی سرعین سال گذشته توانست ۱۵ هزار نفر گردشگر را در فصل زمستان به سرعین بکشاند.
وی با بیان اینکه تغییرات روزانه در شهر سرعین محسوس است، افزود: با توجه به اینکه سرعین دارای نعمتهای طبیعی و چشمههای بهشتی است و سرمایهگذاریهای بسیاری در این شهر انجام شده است، این شهر به قطب گردشگری کشور تبدیل شده است.
ناصری با بیان اینکه سرعین با سرمایهگذاری بومی به نگین گردشگری کشور تبدیل شده است، تصریح کرد: در حال حاضر ۵۱۰ میلیارد ریال پروژه اقتصادی و گردشگری در شهر سرعین افتتاح میشود که این میزان نشان از افزایش دو برابری سرمایهگذاریها نسبت به هفته دولت سال گذشته است.
فرماندار سرعین اضافه کرد: پروژههای افتتاحی در هفته دولت سالجاری در شهر سرعین 220 نفر اشتغالزایی دارد که این پروژهها شامل آبدرمانی، هتل، مرغداری، بازارچه، سد معیشتی و غیره است.
قادر میرزایی مدیر هتل کوروش سرعین نیز با بیان اینکه برای راهاندازی این هتل هشت میلیارد تومان سرمایهگذاری شده است، افزود: از این میزان شش میلیارد تومان تسهیلات بانکی بوده و مابقی آورده شخصی است.
وی با بیان اینکه این هتل در زیربنای چهار هزار و ۸۰۰ متر دارای ۴۰ اتاق اقامتی و مجموعهای از استخر، سالنهای همایش و کنفرانس، سالن غذاخوری، پارکینگ و غیره است که در سال 1392 کلنگزنی شده بود، تصریح کرد: با توجه به فصلی بودن گردشگری در سرعین از بانکها میخواهیم در دریافت بازپرداخت تسهیلات شرایط مطلوبتری را لحاظ کنند.
توسعه گردشگری خارجی در سرعین بدون هتلهای مدرن با مشکل مواجه میشود
مدیرعامل جامعه صنفی تاسیسات اقامتی استان اردبیل نیز گفت: توسعه گردشگری خارجی در سرعین بدون هتلهای مدرن با مشکل مواجه میشود.
جعفر بذری افزود: استان اردبیل با دارا بودن ۲۱۷ مرکز اقامتی با ظرفیت ۱۳ هزار تخت رسمی دارای رتبه سوم کشوری از لحاظ ظرفیت مراکز اقامتی است.
وی با بیان اینکه فعالیت مراکز غیرمجاز اقامتی، مدارس و مهمانسراهای ادارات در سالهای اخیر موجب کمرنگ شدن فعالیت هتلها شده است، افزود: تداوم این امر و رکود فعالیت هتلها سرمایهگذاری در این حوزه را کاهش خواهد داد.
بذری با بیان اینکه برای توسعه گردشگری نیازمند تعامل تمام اصناف و حوزهها هستیم، تصریح کرد: سالانه بیش از هفت میلیون گردشگر به استان اردبیل و بویژه شهر سرعین میآیند و در این راستا سود اصلی ورود گردشگر به استان را اصناف میبرند.
مدیرعامل جامعه صنفی تاسیسات اقامتی استان اردبیل با بیان اینکه سرعین به عنوان پایلوت گردشگری استان روزانه پذیرای بیش از ۳۰ برابر جمعیت واقعی خود است، خاطرنشان کرد: توسعه گردشگری خارجی در سرعین بدون هتلهای مدرن با مشکل مواجه میشود.
وی به لزوم حمایت دولت از سرمایهگذاران بخش خصوصی در حوزه هتلسازی تاکید کرد و گفت: باید قوانین و مقررات به نحوی باشد که بخش خصوصی فعال در توسعه مراکز اقامتی و زیرساختهای گردشگری بتوانند از حمایت و تسهیلات دولت بهرهمند شوند.
بازرس جامعه هتلداران ایران با بیان اینکه در بحث زیرساختهای اقامتی باید ابتدا داشتههایمان را ترمیم کنیم، افزود: با این حال اگر نمیتوانیم هتل جدید و مدرن بسازیم، حداقل آنچه که داریم را استاندارد کنیم.
انتهای پیام