شناسهٔ خبر: 14894867 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

حزب الله لبنان:هرگونه جنگ علیه تروریسم در سوریه باید با هماهنگی دولت آن باشد

بیروت – ایرنا - فراکسیون حزب الله (وفاداری به مقاومت ) در پارلمان لبنان در پایان نشست خود به ریاست « محمد رعد» بیانیه ای صادر و تاکید کرد: اولویت نخست، مبارزه با تروریسم در سوریه است اما هرگونه مبارزه باید از طریق دولت سوریه و با حفظ حاکمیت ملی ، یکپارچگی سرزمینی ، استقلال و نقش مقاوم آن صورت گیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز جمعه ایرنا، در این بیانیه نسبت به ابعاد طرح خطرناک آمریکا که وحدت ملت های منطقه را نشانه گرفته و هدفش ایجاد شکاف و اختلاف بیشتر بین این ملت ها به بهانه های قومی و طائفه ای است، هشدار داده و برضرورت هوشیاری ملت ها و همبستگی آنها و تقویت وحدت ملی در هر کشوری برای مقابله با این طرح آمریکا تاکید شده است.
در این بیانیه تاکید شده است: تحولات و رخدادهای سوریه ثابت کرده که تروریسم تکفیری ابزار طرح آمریکا برای تجزیه و نابودی کشورهای منطقه ما است و این طرح همچنان توسط بازیگران در خدمت منافع دولت آمریکا و تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری این کشور، ادامه دارد.
فراکسیون حزب الله تجاوز رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه را محکوم و تاکید کرده است که اوضاع نامناسب بیشتر کشورهای عربی ناشی ازسیاست های حاکمان آنها این فرصت را در اختیار متجاوزان صهیونیست قرار داده تا معادله های جدیدی را بر فلسطینی ها تحمیل کنند و سیاست شهرک سازی در سرزمین اشغالی فلسطین را ادامه دهند.
این فراکسیون با تجلیل از ملت مقاوم فلسطین به ویژه اهالی غزه خاطرنشان کرده است، مقاومت و پایداری تنها گزینه ای است که همه جهان و دشمن صهیونیستی را وادار می کند به همه حقوق این ملت اعتراف کنند.
در بیانیه فراکسیون حزب الله با تجلیل از تظاهرات گسترده ملت یمن در صنعا برای تایید شورای عالی سیاسی اداره یمن تصریح شده است که تجاوز سعودی – آمریکائی و دلبستن بیهوده به این تجاوز برای مجبور کردن یمنی ها به دست کشیدن از رویکرد تعیین سرنوشت خود و تسلیم شدن در مقابل اراده و شرطهای متجاوزان، شکست خورده است.
در این بیانیه آمده است: تجاوز وحشیانه و بمباران مدارس و بیمارستان ها توسط متجاوزان سعودی – آمریکا را محکوم می کنیم و پایداری ملت یمن و اصرارش برای رد وابستگی و زانو زدن در مقابل سیاست ها و طرح های این متجاوزان را می ستائیم.
فراکسیون حزب الله با هشدار به اینکه بحران سیاسی در لبنان به مرحله ای بسیار خطرناک رسیده که دولت لبنان را با خطر فروپاشی مواجه کرده، تاکید کرده است که مسئول اوضاع کنونی حزب جریان المستقبل (همپیمانان آل سعود) و اقدامات کینه توزانه و خصمانه آن از سال 2006( شکست ارتش صهیونیستی در جنگ 33 روزه درمقابل مقاومت) تاکنون است و این مردم لبنان هستند که بهای سنگین آن را می پردازند.
این فراکسیون با استقبال از ابتکارعمل مثبت و ملی « سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزب الله که فرصتی را برای حل بحران های لبنان فراهم کرده است، می افزاید: حزب جریان المستقبل همواره در انتظار دستورها از خارج است و به همین دلیل مسئول جلوگیری از موفقیت راه حل ها و فلج ماندن موسسه های لبنانی است.
فراکسیون حزب الله با اشاره به نزدیک شدن به سی و هشتمین سالگرد ناپدید شدن امام موسی صدر و شیخ « محمد یعقوب» و« عباس بدرالدین» دو همراه وی در کشور لیبی، تاکید کرده است که احدی نمی تواند با مرور زمان ، بینان ملی، عربی و اسلامی را که امام موسی صدر الگوی آن و نماد بیداری برای دفاع از کشور و تحقق عدالت است، از بین ببرد وهمچنان شاهد تحرک وجدان های بیدار، مبارزه با ظلم و مقاومت در مقابل اشغالگران برای حمایت از کرامت و آزادی و استقلال لبنان هستیم.
خاورم ** 1324