به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، محسن غفوریان شامگاه پنجشنبه در آیین اختتامیه مسابقات ورزشی دانشآموزان استثنایی کشور با توجه اهداف سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، اظهار کرد: هدف اصلی ما استفاده حداکثری از فرصتهای برابر برای دانشآموزان استثنایی است.
وی ادامه داد: همه امکانات موجود به صورت برابر باید مورد استفاده قرار گیرند و در آموزش و پرورش هیچ فرقی بین دانشآموزان نیست.
معاون برنامهریزی آموزشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی برگزاری این مسابقات را برای خود دانشآموزان استثنایی مهم توصیف کرد و افزود: دوری چند روزه دانشآموزان استثنایی از خانوادهها و درک یک فضای جدید و مستقل باعث شکوفایی آنها خواهد شد.
وی اضافه کرد: مستقل بودن این عزیزان باعث ایجاد حس خوب زیستن به آنها میدهد و همین باعث بروز استعدادهای نهفته آنها میشود.
غفوریان برگزاری مسابقات ورزشی را یک فرصت عنوان کرد و بیان داشت: یکی از فرصتهای برابر، برگزاری مسابقات ورزشی است که فرصت خوبی برای کشف استعداد است.
وی تاکید کرد: خوشبختانه استان همدان بسیار موفق ظاهر شد و یک دوره مسابقات بینظیر را برگزار کرد که این نشان از اهمیت این استان به دانشآموزان استثنایی است.
معاون برنامهریزی آموزشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: یکی از محاسن این مسابقات حضور نمایندگان فدارسیون معلولان بود.
وی ادامه داد: به طور حتم استعدادهای این مسابقات توسط نمایندگان فدراسیون شناسایی شدهاند و آنها به طور حتم مدال آوران پارالمپیک در آینده خواهند بود.
غفوریان یادآور شد: این مسابقات نشان داد که معلولیت، محدودیت نیست و هستند کسانی که پشتکار دارند و در عین ناتوانی جسمی توانمند هستند.
وی خاطرنشان کرد: از اداره کل آموزش و پرورش استان همدان و معلمان دانشآموزان استثنایی کشور تقدیر و تشکر میکنم.
عدالت از ویژگیهای اصلی نظام آموزشی کشور است
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در این مراسم با اشاره به اهداف آموزشی کشور اظهار کرد: اهداف ویژهای در نظام آموزشی کشور وجود دارد که آن را از دیگر نظامهای دنیا متمایز کرده است.
مصطفی خزایی ادامه داد: عقلانیت، معنویت و عدالت از اهداف اصلی آموزش و پرورش کشور است که آن را در سراسر کشور گسترده کرده است.
وی تاکید کرد: عدالت در آموزش باعث شده که تفاوتی بین دانشآموزان استثنایی و دیگران نباشد و برگزاری چنین مسابقاتی گواهی بر این مدعاست.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان بیان کرد: همکاران ما در آموزش و پرورش استان طی دو ماه فعالیت مستمر در قالب هفت کمیته تخصصی، سعی در برگزاری بهتر این مسابقات داشتند.
وی گفت: نزدیک به 2 هزار دانشآموز طی دو مرحله در استان همدان حضور پیدا کردند و با هم به رقابت پرداختند.
خزایی حضور این دانشآموزان را باعث نشان دادن قدرت آنها دانست و افزود: همت و تلاش آنها با وجود محدودیتهای جسمی ستودنی است و حضور آنها برابر قهرمانی است و به عقیده ما همه آنها قهرمان هستند.
وی تصریح کرد: امیدواریم که تیمها در همدان نهایت استفاده از این شهر را برده باشند زیرا همدان محل ظهور و بروز عارفان و دانشمندان بزرگی بوده و یک شهر تاریخی و طبیعی است.
انتهای پیام/89042/ط40
∎