سید فردین تقی زاده در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی پانا، اظهار داشت: در حال حاضر شورای نظارت و ارزیابی خوابگاه ها در 31 استان تشکیل شده است و مجوز تمامی خوابگاه های غیردولتی از طریق این شورا اخذ می شود. در واقع شورای نظارت و ارزیابی خوابگاه های غیردولتی مسئولیت کنترل، نظارت و صدور مجوز خوابگاه های دانشجویی غیردولتی را برعهده دارد.
معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 140 مجوز برای فعالیت خوابگاه های غیردولتی صادر شده و خوابگاه های غیردولتی که مجوز ندارند، می بایست تا قبل از مهرماه برای دریافت مجوز از طریق شورای نظارت و ارزیابی استان خود اقدام کنند.
وی اضافه کرد: خوابگاه داران فاقد مجوز نیز در مهلت تعیین شده فرصت دارند تا با مراجعه به شورای نظارت و ارزیابی جهت دریافت مجوز اقدام کنند که در غیر این صورت از فعالیت آن ها در سال تحصیلی آینده جلوگیری می شود.
تقی زاده با تأکید بر اینکه تنها دانشجویان می توانند در خوابگاه های غیردولتی اقامت کنند، گفت: توصیه ما به دانشجویان این است که از خوابگاه های مجوز دار استفاده کنند و طبق دستورالعمل خوابگاه های غیردولتی، تنها دانشجویان می توانند در این خوابگاه ها اسکان داشته باشند و در غیراینصورت تخلف بوده و با این خوابگاه ها برخورد خواهد شد.