شناسهٔ خبر: 14891893 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مرحله استانی مسابقات قرآن کریم در تبریز آغاز شد

تبریز - ایرنا - مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم با حضور 432 نفر قاری و حافظ قرآن در تبریز آغاز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز پنج شنبه ایرنا، در این آیین 'حجت الاسلام علی مصایبی' مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی، با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره دو شهید بزرگوار 'رجایی و باهنر' ابراز امیدواری کرد تا این انقلاب شکوهمند که به واسطه خون شهدای 38 ساله شده با فراهم شدن بسترهای مناسب به الگوی زندگی قرآنی در دنیا تبدیل شود.
وی افزود: مهم ترین برکت مجالس قرآنی این است که دشمنان دین و قرآن با دیدن تاثیر قرآن در جامعه و جاری شدن زندگی قرآنی در جهان، احساس خطر کرده و جایگاه خود را متزلزل می بینند.
حجت الاسلام مصایبی افزود: قرآن از پیامبر (ص) و اهل بیت(ع) به ما رسیده و ما نیز به آن اعتقاد قلبی و امید داریم زیرا که منجی عالم بشریت خواهد آمد و بر اساس قرآن، جهان را هدایت خواهد کرد.
وی با قدردانی از حضور متسابقین در این مسابقات گفت: قرآن را کسی مسح نمی کند مگر افراد پاک و از این رو افرادی که توفیق حفظ و قرائت قرآن را به دست آورده ‎اند دارای فطرت و وجود پاکی هستند.
حجت الاسلام مصایبی اظهارکرد: با وجود تمامی مشکلاتی که پیش رو بود و با توجه به اینکه در برگزاری مسابقه با محدودیت سنی مواجه بودیم اما جای شکر است که راه یافتگان به مرحله استانی که سال گذشته 307 نفر بودند، امسال به 432 نفر افزایش یافته اند.
مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان با تاکید بر نهضت قرآن آموزی ؛ گفت: تسلط بر زبان قرآنی و معانی آن در بسیاری از کشورها مورد توجه قرارگرفته و حتی در برخی از کشورها نیز برای استخدام در مشاغل باید فرد از برخی جهت ها به قرآن مسلط باشد.
وی افزود: در کشور اسلامی ما باید آموزش قواعد قرآنی مورد توجه بیشتر قرار بگیرد زیرا که طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب 'علم قرآن در دستان ماست از این رو باید این اصل مورد توجه قرار گرفته و شرایطی فراهم شود تا افراد بتوانند به این حوزه جذب و آموزش های لازم را ببینند.
حجت الاسلام مصایبی اظهارکرد: زمانی که یک نفر در خانه ای قرآن تلاوت می کند، رحمت و برکت الهی در آن خانه نزول کرده و مایه خیر و برکت برای اهالی می شود از این رو جای ناراحتی است که به غیر از آیات قرآنی اصوات دیگری در خانه ها به گوش برسد و قرآن نیز در آن خانه تلاوت نشود.
وی افزود: برخی فکر می کنند که امروزه مردم از قرآن جدا شده اند، در حالی که این گونه نبوده و قرآن در قلب های مردم جای گرفته است اما مردم منتظر جرقه ای هستند تا به این سمت گرایش پیدا کنند و وظیفه ما نیز این است که زمینه را فراهم کنیم.
وی گفت: یکی از اقداماتی که زمینه را برای جذب مردم به امور قرآنی فراهم می کند، برگزاری مسابقات قرآنی است و همچنین افرادی که قرآن را فراگرفته و آن را تلاوت می کنند باید بدانند که مسئولیت آموزش آنچه را که فرا گرفته اند به دیگران، بر دوش دارند.
مسابقات استانی قرآن کریم تا ششم شهریور ماه جاری ادامه خواهد داشت.
/3071/518/3077