شناسهٔ خبر: 14889449 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

همزمان با هفته دولت

پست 63 کیلوولت گلابر در استان زنجان افتتاح شد

پست 63 کیلو ولت تلمبه خانه گلابر همزمان با هفته دولت و همزمان با آغاز عملیات اجرایی نیروگاه سیکل ترکیبی زنجان یک در استان افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، پست 63 کیلو ولت تلمبه خانه گلابر به منظور تامین برق ایستگاه‌های پمپاژ آب سد گلابر ظهر امروز با حضور مسؤولان و همزمان با آغاز عملیات اجرایی نیروگاه زنجان یک افتتاح شد.

گفتنی است، این پست 63 کیلو ولت دو دستگاه ترانس 15 مگا ولت آمپر دارد که در گلابر استان زنجان احداث شده است.

اصلاح بخشی از مسیر خطوط 63 کیلو ولت سلطانیه ـ ابهر در محل شرکت پارس حیات به منظور امکان جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و توسعه صنعتی منطقه از جمله اقدامات صورت گرفته به شمار می‎رود.

لازم به ذکر است، مجموع اعتبارات هزینه شده در احداث پست 63 کیلوولت تلمبه خانه گلابر در استان زنجان 120 میلیارد ریال برآورد شده است.

مشخصات این پروژه شامل چهار مدار به طول 1.5 کیلومتر با اعتباری بالغ بر 8 میلیارد و 500 میلیون ریال بوده است.

شایان ذکر است، این پروژه توسط شرکت برق منطقه‎ای زنجان اجرایی شده است.

گفتنی است، مجموع پروژه‎های قابل بهره‌برداری، افتتاح و کلنگ‌زنی شرکت برق منطقه‎ای زنجان همزمان با هفته دولت سال جاری با اعتباری بالغ بر 130 میلیارد ریال برآورد شده است.

انتهای پیام/73006/ق20

برچسب‌ها: