شناسهٔ خبر: 14888866 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی خبر داد

حمایت از بخش خصوصی برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری/ ظرفیت بالای گردشگری کاروانسرای دیرگچین

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی گفت: حمایت از بخش خصوصی برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری با همکاری نهادهای اجرایی و سیستم بانکی صورت می‌گیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، سعید شیرکوند ظهر امروز در مراسم گشایش هتل جمیل واقع در منطقه عمار یاسر قم گفت: در حال حاضر سازمان میراث فرهنگی و سیستم‌های بانکی آمادگی دارند در مسیر توسعه زیرساخت‌های گردشگری تسهیلات ارائه کنند.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی کشور افزود: همچنین تاسیسات گردشگری که دارای بالای 30 درصد پیشرفت فیزیکی باشند به راحتی می‌توانند از تسهیلات بانکی بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به اینکه نهادهای اجرایی و شهرداری‌ها باید در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری همکاری کنند گفت: باید برای پاسخگویی به نیاز گردشگران واحدهای مختلف اقامتی و تفریحی ساخته شود از این رو نیازمند همکاری نهادهای مسؤول هستیم تا به جذب سرمایه‌گذار کمک کنند.

شیرکوند ادامه داد: در برخی موارد به صورت ناخواسته شاهد فرار سرمایه‌گذار بخش خصوصی هستیم این درحالی است که باید از ظرفیت این بخش‌ها استفاده و امور سرمایه‌گذاری را تسهیل کرد.

وی با بیان اینکه استان قم ظرفیت توسعه زیرساخت‌های گردشگری دارد گفت: بر اساس حضور گردشگران مذهبی و افزایش اقامت آنان باید تدابیری با همکاری نهادهای مربوطه از جمله استانداری صورت بگیرد تا بتوانیم تاسیسات گردشگری را افزایش دهیم.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی افزود: رشد سرمایه‌گذاری تاسیسات گردشگری در قم نسبت به گذشته خوب بوده است و تحول زیادی رخ داده است که برای استمرار این امر نیازمند همکاری و تسهیل در امور سرمایه‌گذاران هستیم.

وی با اشاره به بازسازی آثار تاریخی گفت: بناها باید مورد بازسازی قرار بگیرند در همین راستا اقداماتی انجام شده است و با سیاست دولت و استفاده از ظرفیت صندوق احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی، زمینه برای واگذاری آثار فراهم شده است.

شیرکوند ادامه داد: سرمایه‌گذاران می‌توانند اماکن تاریخی را ببیند و با حمایت دولتی و با حفظ الزامات حفظ و مرمت، بنا را مورد بهره‌برداری قرار دهند.

وی با اشاره به از بین رفتن آثار تاریخی گفت: قبل از واگذاری آثار شاهد این بودیم که بسیاری از آثار تاریخی طی فرسایش‌های طبیعی باد و باران متروکه شده بودند که احیای آن به تنهایی توسط دولت صورت نمی‌گرفت چراکه برای حفظ و مرمت آن نیاز به هزینه‌های بسیار بود.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی بیان کرد: مرمت آثار تاریخی از وظایف دولت است و در این حیطه دولت حمایت می‌کند که با واگذاری آن به بخش خصوصی به عنوان مجموعه‌های موزه‌ای، تفریحی و اقامتی شاهد پذیرش گردشگران و انتقال فرهنگ و تمدن کشورمان هستیم.

شیرکوند افزود: کاروانسراهای بسیاری در کشور مرمت شده و با واگذاری به بخش خصوصی به بهره‌برداری رسیده است، ظرفیت‌های جدیدی در قم ایجاد شده است تا با حفظ اصل بنا اماکن بیشتری را به بخش خصوصی واگذار کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر این مجموعه بازسازی شود کانون گردشگری می‌شود که این امر توسعه زیرساخت‌های گردشگری و اقتصادی را در کشور به همراه دارد.

انتهای پیام/2258/آ ۴۰/